Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gondolatok lesznek benned amikor meglátsz egy nagyon csúnya pénztelen férfit egy nagyon csinos barátnővel?
Honnan kellene tudnom egy idegen párról, hogy hogyan állnak anyagilag?
Ismeretségi körben pedig nyilván ismerném őket.
Azt, hogy remélem jól megbecsüli a pasi !!
De azt vettem észre, hogy volt egy szép lány, szeretett egy srácot, aki se helyes, se nem pénzes volt, de elhitette a csajszival, hogy mennyire szereti, és mivel a csajszinak azelőtt még nem volt barátja, nagyon ragaszkodott hozzá, pedig full szép lány volt, nyilván nehezen közelítették meg a jófej srácok. Na de ennek a srácnak akivel járt, volt képe hozzá, és annyira elbízta magát, hogy ilyen szép barátnője van, hogy többet akart. Persze esélye se volt más ilyen lányoknál, akik fel se értek a barátnőjéhez, de a pasi egy kis önbizalomhiányos senki volt...
Na mindegy szóval ez, hogy remélem sok szeretetet és megbecsülést ad neki, hogy boldoggá tegye a lányt. :)
Nem gondolok semmit.
Azt meg látom magam körül, hogy sok pasi a barátnője mellett engedi magát.
Az egyik fele bunkó lesz, kötekedő, féltékeny, elfelejt udvarolni, stb. Miattuk hiszi azt a többi pasi, hogy a nők a bunkókra buknak. Holott a francokat, mikor megismerte, ő is egy igazi grál lovag volt, csak úgy gondolja, most már megteheti. És neki jól esik egy nőt földbe döngölni.
A másik fele elhanyagolja magát. Felszed pár kilót, átszokik a macinacira, öröm ha naponta használ dezodort és fogkefét, de az is ritkaság. Aztán két év együttélés után te csak azt látod, hogy az utcán megy egy szakadt, átlagos/csúnya fazon egy jó nővel.
Ja, természetesen a csajok ezerrel tornáznak, diétáznak, fodrászhoz és kozmetikushoz járnak, mert ha kicsit elengedi magát, már megkapja, hogy meg is érdemli, ha megcsalják, teljes joggal.
A nők egy része pedig annyira akaratgyenge és önállótlan, hogy ilyen kapcsolatban is inkább bent marad, minthogy egyedül legyen.
Azt, hogy valószínűleg a lány jóképűnek látja, és/vagy a belső értékek fontosak neki.
A barátom gondolom nem tetszik mindenkinek (én is szoktam nagyon rondának látni olyan pasikat, akik amúgy népszerűek a lányok körében, és mindenki jóképűnek tartja őket), lehet hogy más nem tartja attraktívnak, és mikor sétálunk haza úgy, hogy ő fülig koszos, és melósruhában van, még azt se hiszik szerintem, hogy nagyon pénzes lenne, éééés én mégis szeretem, imádom, és én nagyon jó pasinak látom.
Nem mindenkin látszik a pénz. Nem mindenkinek fontos a párja pénze. Mindenkinek más tetszik.
Azt, hogy két ember miért van együtt, elég ha ők ketten tudják/érzik, nem feladata senki másnak beleszólni.
Szánalmas,ho gy a sok elkereseredett egyből a pénzzel jön.
Létezik a szerelem. És a vonzó személyiség,intelligencia humorérzék és még sorolhatnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!