Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért vonzódok vékony lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért vonzódok vékony lányként az extrém kövér pasikhoz, mert az ellenétek vonzzák egymást?

Figyelt kérdés
Sokszor gondolkodtam ezen, hogy mért vonzódok a kövér pasikhoz, amikor mások szerint tök vékony csinos lány vagyok. Nem tudom miért, de egy kövér férfihez valahogy olyan jó odabújni.
2016. júl. 4. 19:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Apukám is nagyon vékony.

Ez érdekes utolsó hogy nem vonzódsz, akkor te más vagy ezek szerint.

2016. júl. 4. 21:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Vagy lehet, hogy téged ez zavar (tudat alatt?) valamennyire és ezért így ellensúlyozod ezt az érzést. Más vékony lány meg lehet, hogy az alkatával elégedett, viszont mást hiányol önmagából és olyan srácot keres, aki meg rendelkezik azzal a tulajdonsággal.
2016. júl. 4. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!