Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nem vagyok jó pasi" ettől miért akad ki minden lány?
Mert így már nem tudnak beszólni neked, megelőzöd őket azzal, ahogy magadról beszélsz
Ez amúgy idegesítő a nők számára, de poénos is
Több oldalról is megközelíthető.
1: álszerény
2: nem a legjobb csajozós duma
3: a nőknek erős, magabiztos pasi kell, egy ilyen nyuszika szöveggel mit vársz?
4: ha ő nem is gondol rossznak, egy ilyen után annak fog, mert ez egyenesen kiábrándító.
Egy boltban árulsz használt tv-ket. Bejön egy vevő, odamész hozzá, az egyik tv-hez vezeted, majd elkezded sorolni a hibáit: van egy idegesítően nagy karcolás a képernyőn, az oldala be van törve, a márkajelzés lekopott. Szerinted ez a taktika felkelti a vevő érdeklődését? El lehet így adni bármit is? A szerencsétlen vevő nyilván látja, hogy a tv nincs tökéletes állapotban, szóval egy igazi eladó inkább azt hangoztatja, hogy ezeken kívül a látható apróságokon kívül milyen előnyei vannak a tv-nek. És tudod mit, még a vevőnek is rohadt kínos, ha ilyen látványosan hangoztatják annak a portékának a hibáit, amit rá akarnak sózni, mert ha annyira sz@r a tv, akkor minek próbálod egyáltalán árulni?
(igen, ebben a történetben te vagy az eladó is, meg a tv is)
Ha nem halott tekintettel, a veszteség biztos tudatában mész oda a nőkhöz, és nem a hibáidra koncentrálsz, az garantáltan jobb lesz neked is, meg a kiszemeltednek is.
1. álszerénység
2. ha tudod, hogy nem vagy jó pasi, sőt ezt így ki is jelented, akkor rólam mit gondolsz? He? Miért állnék össze veled? Hogy hátha olyan elkeseredett és nyomorék vagyok, hogy te is megfelelsz? Jó, hogy felidegesít.
inkább vagyok szerény, mint nagy önbizalommal odamenni valakihez amikor nincs mire...
amúgy meg társkeresőn 95% nem válaszol, tehát csak hadd feltételezzem joggal, hogy nem vagyok jó pasi
"De ha meg azzal megy oda, hogy ő milyen jó pasi,"
Már ne haragudj, de milyen próbálkozás az, hogy előre közli, hogy "jó pasi vagyok" "nem vagyok jó pasi". Majd én eldöntöm, hogy szerintem milyen pasi. Ha meg ő akarja eldönteni helyettem, akkor ismerkedjen a markával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!