Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találhatok úgy párt hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok úgy párt hogy csak akkor akarok szüleimtől elköltözni ha tálalok egy olyan párt aki összeköltözne velem?

Figyelt kérdés
Nem fogok úgy elköltözni hogy egyedül legyen anyagilag sem érné meg. Ezért majd akkor akarok elköltözni amikor lesz egy lány aki költözne velem.
2016. júl. 3. 17:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
"A magyar fiatal férfiak nagy része esélytelen, hogy külön tudjon költözni, mert egyszerűen anyagilag nem engedheti meg magának." - Ahányszor hasonlókat olvasok, gondolatban vállon veregetem magam, amiért az első munkába állásom óta tettem félre pénzt a lakásterveimre, és apránként össze is jött, így nem kell 30 fölött kapkodnom és 20+ év adósságba vernem magam...
2016. júl. 3. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az azért kérdéses, hogy előtte laktál-e külön, hol és kivel. Úgy nem költöznék össze senkivel, hogy a szülői házon kívül máshol nem lakott, mert nagy eséllyel úgy gondolja, hogy a barátnő a bejárónő is egyben.

Jelenleg én is otthon lakom (albiba ki van adva a lakásom, mert egyedül egy lakásban társaság nélkül nem lennék), de előtte laktam egyedül, lakótársakkal és párkapcsolatban is külön, még külföldön is.

2016. júl. 3. 19:15
 13/16 DarthQtya ***** válasza:
23%
Sok sztereotípia meg alaptalan feltevések. Fordítsuk akkor meg, ne foglalkozz olyan nőkkel akik nem külön élnek, és akikhez nem lehet odaköltözni. Ha ők ezt várják el... egyenlőek a nemek... akkor várd el te is ugyan ezt.
2016. júl. 3. 19:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet inkább kihagynék. Ha költözni akarok, akkor költözök, de csak azért párt keresni, hogy költözhessek, inkább nem.
2016. júl. 3. 20:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes én nő vagyok és szerintem teljesen jogos, amit írsz.
2016. júl. 14. 02:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha nem tudná megengedni magának az már problémás, mert akkor mondjuk gyereket, hogy tudnánk nevelni?
2016. júl. 14. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!