Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak nekem mindig a nők?
Egyszerűen sehogy sem sikerül barátnőt szereznem. Az érdekesség a dologban az, hogy néhány randi után mindig azt mondják, hogy én egy nagyon kedves, jószívű, figyelmes, jóképű srác vagyok, de inkább ne találkozzunk a jövőben.
Miért nem lehet elmondani a negatív tulajdonságomat, ami számára visszataszító, miért kell az őszinteséget megalázó módon lerázni kamu szövegekkel?
24/f
Volt pár ilyen kérdés és olyan esetek is, amikor a pasi megkérdezte, hogy pontosan mi a baj. Elég ritkán kapott normális választ, szinte mindig csak a felsorolt sablon szövegek mentek. Meg a "nincs meg a kémia" dolog.
Sok nő szeret megfelelni a kedves és aranyos képnek. Az él bennük, hogy egy tökéletes világot kell kifelé mutatni és ez alapján kell viselkedni. Sok területen megfigyelhető a dolog, pl. amikor valakit fúrnak vagy valakire féltékenyek, de szemtől-szemben megy a 100 wattos mosolyparti.
Szerintem próbálj belevalóbb, normális nőkkel ismerkedni, akikkel kapcsolat ÉS barátság is együtt alakul ki. Szerencsére van néhány normális és őszinte csaj is még.
#6: Ne foglalkozz a dologgal, rengeteg frusztrált nő jár ide. Ha leírod, hogy a barátnőd megcsalt, már lepontoznak, mert biztos egy nőgyűlölő vagy. Rengeteg teljesen normális és értelmes választ lepontoztak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!