Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én sajnálom a csúnya lányokat?
25 éves férfi vagyok.
Megszoktam nézni a lányokat természetesen, és gyakran látok olyan lányokat, facen sokat, de lehet utcán is, akik valljuk be csúnyák.
Persze lehet mondani, hogy relatív a szépség, meg belülről fakad, de ránézel és "uhh", fiús arcú, vagy csak esztétikailag ronda.
Ilyenkor elszokott kapni a sajnálat, hogy ugye a lányok szeretnek szép lenni, meg ilyenek, de hát ők rondák, és ki vannak éhezve a szeretetre, csak nincs aki velük legyen, mert semmilyen szinten se vonzóak. Még a szűz srácok is elkerülik, akik kanosak.
Sajnálom őket, mert nem tehetnek erről, azok kevesek közé tartoznak, akik minimálisan se szépek, rondák. Látott már ilyet mindenki.
Csak én szoktam őket sajnálni férfi szemmel?
+ Am van aki fél, hogy ha lánya lesz, objektív szemmel nézve ronda lesz?
#14: Na ezt kérlek vezesd le nekem. :D
Egyébként én ronda pasit csak politikusok és az előző rendszerből fennmaradt cégek/oligarchák vezetői között látok. De közöttük meg ugyanúgy megtalálhatóak ronda nők is (Vadai Ágnes, Lendvai). Szóval ezek a gazdagok elszigetelt példák. Inkább nézd meg, hogy a nagyobb hazai IT vagy pénzügyi cégek közép és felső vezetésében milyen emberek vannak. Én egy nagy pénzügyi cégnél dolgozok, de itt a közép és felső vezetők/jól fizető pozíciókat betöltő emberek, kivétel nélkül magas, jóképű pasik vagy csinos, dekoratív nők. Mi rondák, meg vagyunk a csicskások és még érzékeltetik is velünk. Pedig én már pár éve diplomásként dolgozok itt, de a külsőségek miatt esélyem sem lesz a jövőben előrelépnem.
Ha valaki jó valamilyen területen, akkor az érdekli őket a legkevésbé, hogy hogyan néz ki.
Vannak persze olyan területek, ahol nem engedheti meg magának a cég, vállalat, hogy ronda ember tartson kontaktot az ügyfelekkel, vendégekkel stb.
Azonban ha valaki kiemelkedően teljesít a munkájában, akkor elnézik a dolgot.
Inkább a magánéletre jellemzően negatívabb a kép, ott már tényleg fontos a külső, mert azzal fogja meg a másik felet elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!