Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érez haragot, tehetetlenséget és irigységet ilyenkor? ( 23/F)
Az van, hogy most vagyok 23 éves, kb 5 éve keményen dolgozok rajta, hogy olyanná váljak amilyen most vagyok.
Nem csak külsőmön hanem a személyiségemen, az önbizalmamon is dolgoztam, dolgozok.
Őszinte leszek, mindenfajta beképzeltség nélkül de tetszem magamnak, helyes és értelmes srácnak gondom magam.
De nekem kimarad az a tipikus csajozós, középsuli és fősulis időszak, most meg már annak a végén járok.
Ez miatt, dühös vagyok és irigy mikor látom, hogy másnak van valakije, vagy csak könnyedén összejön a szex valakivel.
Mintha még nem éltem volna ki magam és rettegek, hogy mi lesz ha nem is fogom tudni.
Másnak is volt már ilyen szakasza, hogy küzdöttétek le?
Én nem érzek ilyesmit, de persze azért mert sok idő eltelt már.
Láttam, hogy a lángoló szerelmek szétmentek, nyírják egymást, boldogtalanok, sokadik kedvesüket fogyasztják, belekoptak az életbe.
Látom mivé lettek a nagy szerelmeim, hát nem kellene egyik sem most.
Nyilván rólam is ilyesmiket gondolnak, de azért mégis olyan vigasztaló :)
Hát kérlek, ugyan így érzek. Kimaradt a sok bulizás, éjszakai dorbézolás. Bár talán ezt annyira mégsem sajnálom mert van pár könnyűvérű kollegina aki hiába élt, a strigulák között van egy - két baba is.
Igen, dühös vagyok magamra, mert én csesztem el, viszont. Ha az időt nem is tudom visszapörgetni, a lehetőség a kezemben van. Ez az év ami még nekem kulcsfontosságú aztán az egész "sötét középkor" lezárul. Nem mondom, hogy egy éjjelipillangó leszek, de szeretném tartalmasabban élni az életem és nem csak azon agyalni később, mi lett volna ha...
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!