Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Németországban mennyivel lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Németországban mennyivel lesz nehezz az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Sziasztok, muterom kivisz németbe, ott fogok vele dolgozni, na már most mivel el kell búcsúznom a magyar fiúktól megkérdezném, hogy van személyes tapasztalat valakinek, hogy nehezbb lesz-e odakinn ismerkedni mint idehaza vagy könnyebb és még fontos hogy se angolul se németül nem tudok, szívás :/ 20/m/p

2016. júl. 1. 08:24
1 2
 11/14 A felhasználó ***** válasza:
A német mellé tanulj meg arabul és kétszer annyi emberrel ismerkedhetsz.
2016. júl. 1. 15:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyreszt van egy rakat melo, amihez nem kell nyelvtudas, ismerek olyat, aki csak annyit tud nemetul h ket sort kerlek, es dolgozott Nemeto-ban.

Jo a nyelvtudas, alapokat legalabb tanuld meg, nem olyan veszes az, ido azert kell hozza. Masreszt te hol voltal nyelvorakon, meg erettsegin h se angol, se nemet semmi nincs???

2016. júl. 2. 09:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, bele fogsz jönni.A német sem rosszabbak, mint a magyarok, ott is van sok VALÓBAN SEGÍTŐKÉSZ ember. Nekem csak jó tapasztalataim voltak.😊
2016. júl. 3. 00:54
 14/14 A kérdező kommentje:
Tanultam angolt, de :s öszintén nem voltam valami szorgalmas tanuló :/
2016. júl. 19. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!