Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, van kedvetek Németorsz...

Lányok, van kedvetek Németországban élő fiúval ismerkedni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és 2 éve élek egyedül Észak-Rajna-Vesztfáliában. Nem szeretnék hozzászokni az egyedülléthez. Sok ismerősöm van a közelben, de személyes tapasztalatok alapján nem szeretnék német nővel összejönni. Otthon csak párszor pár hetet töltök egy évben. Éppen ezért csekély esélyem, most itt szeretném megpróbáltatni. Nem átverés!

2015. febr. 22. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Beszéltem itt egy lánnyal aki Németországban lakik és kicsit kilátástalan a helyzete kapcsolat szempontjából.

Ha gondolod megadom az elérhetőségét, de előtte őt is megkérdezem. :)

Írj privátot, hogy meglegyen a neved és amikor ő válaszol nekem(nem biztos, hogy válaszol, mert régen beszéltünk.) akkor megtaláljalak.

2015. febr. 22. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nem akkor írtad ki a kérdést, amikor én is kint éltem...

Tudom, hogy nagyon nehéz kint ismerkedni.

Viszont nem lennél szerintem beljebb, ha találnál egy magyar lányt itt, aki Magyarországon lakik, mert elég keveset tudnál vele találkozni.

2015. febr. 22. 21:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Lenne lehetőségem, hogy kimenjek dolgozni.

Pont ezért nem akarok kimenni, mert kint nem tudnék párt találni, és ha lenne valaki akivel megismerkednék idehaza, akkor nehéz lenne a távolság miatt tartani a kapcsolatot.

27/F

#1 voltam

2015. febr. 22. 21:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Hosszu tavon nem szeretnek nagy tavolsagu kapcsolatot. Ezzel biztos bukasnak kene elebe nezni. De kepes vagyok felvallalni egy komolyabb ismerkedes soran mindent amivel kiköltözhetne. (A billentyuzetkiosztasert elnezest)
2015. febr. 22. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
en csak a halottakat szeretem
2015. febr. 22. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!