Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az elsődleges oka a férfiak udvarlásának?
Miért jön oda egy férfi hozzám? Miért kedveskedik egy férfi? Miért hív meg valamire egy férfi?
1. Azért mert kíváncsi arra milyen lehet vele beszélgetni. Milyen lehet vele majd jó programokat csinálni azaz lelki okok miatt stb
2. Vagy azért mert kíváncsi arra milyen lehet az ágyba vele, azaz a teste, szexuális cél miatt
Alapvetően, ha a legmélyére ásunk le, akkor az a férfi is, aki a lelki dolgokat tartja fontosnak, végeredményében akar szexelni is, ha párkapcsolat céljából beszéltek (márpedig az udvarlás az ezt jelenti). Az más kérdés, hogy csak egy éjszakára gondolkodik vagy az életét akarja leélni az adott nővel, ez utóbbi esetben fontosabb és hangsúlyosabb az 1. pont. De relatíve kevés az olyan heteroszexuális, egészséges nemi vággyal megáldott férfi, aki egy nőt elhív randizni, és nem akarja idővel ágyba vinni. A párkapcsolatnak alapvetően ez (is) a célja, hogy szaporodjunk, ha én nőként elmegyek randizni egy férfival, attól függetlenül, hogy az életemet akarom vele leélni vagy csupán futó kalandra vágyom, de ha már randizunk és udvarlunk egymásnak, akkor nem cél a vállveregetésnél megállni.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy ez nem vagy-vagy kérdés, hanem és-kapcsolat, de ez úgy érzem, mellékes.
Mindkettő.
Eleve nem értem, miért kell a kettőt szétválasztani. Én csak olyan lányoknak udvarolok(csak olyan lányt hívok el kettesben találkozni), aki testileg, lelkileg egyaránt felkeltette az érdeklődésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!