Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor a lányoknál is elsődleges a szex?
egy ilyen kommentet kaptam az egyik kérdésnél:
"nehogy már egy nőnek olyannal kelljen lennie,aki amúgy semmilyen szexuális vonzalmat nem vált ki belőle"
Véleményem szerint a komplet női nemet lebuktatta,ezek az állitólagos rendes nők akiknek fontosabb a romantika meg a kedvesség mint a szex, a pasikat hibáztatják hogy mennyire szexmániás állatok,de persze nekik akkor nem fontos a szex..
Mit gondoltál, csak elviseljük.
A szexualitás van akinek fontos.
Nálam pl alap egy jól működő párkapcsolatban, hogy kívánjam a társam, vonzódjam hozzá, enélkül megette a fene az egészet. (mielőtt megkérded, igen, megpróbáltam elnézni efölött, nem sikerült).
Te tényleg itt éled ki magad? Hogy lehet ennyi utálatot és rosszindulatot vinni ebbe a mindössze 4 soros leírásba?
Szerinted ha nem lenne fontos a szex akkor nem azt hangoztatná mindenki hogy a szerszámmal bánni tudni kell? Vagy miért mennének bele egy éjszakásokba és szexkapcsolatokba?
Van akinek hangsúlyosabb egy kapcsolatban van akinek kevésbé az. Ettől még nem elfelejthető része.
Aki életében látott már nőt közelebbről ne adj Isten kommunikált is vele az tudja ezt.
Ha te nem tudod vond le a tanulságot.
Te hülye vagy, vagy csak egy kisgyerek? A nőknek ugyan olyan fontos a szex, mint a férfiaknak. Ugyan úgy kívánják, ugyan úgy felizgulnak, mint mi (elárulom egy nő is képes spontán egy-egy gondolattól, képtől, találkozástól benedvesedni, mint ahogy a te farkad feláll többször napközben).
Elképzelik, ahogy hazaérnek és a párjuk a puncijukba tolja a farkát, mint ahogy te is fantáziálsz rajta, hogy egy forró punci csúszkál a farkadon ... stb., stb. , stb.
Igen a pasik a belsőre mennek...aha
Mindkét nemnek fontos a külső ne próbáld a pasikat szentnek beállítani.
És mindkét nemnek fontos a szex is. Persze vannak akiknek kevésbé mint írtam már fentebb. Vannak aszexuális pasik is és nők is. Ugyanígy vannak olyanok akik csak keveset igényelnek és vannak akik napi többször igénylik. Nem nemtől függ.
Ismét azt a példát tudom hozni hogy hogyha én és mondjuk tőlem független még 9 nő nem szereti a spenótot akkor levonod a tanulságot miszerint a nők nem szeretik a spenótot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!