Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista lányok, miért vagytok olyan visszautasítóak?
Sajnos úgy látom, hogy ezek a lányok sorba utasítják el a fiúkat, miközben szinglik. S mindig csak kifogásokat keresnek, hogy dolgom van, sok a zh, meg telített a nyaram.
De ez nem így van, mert nekem is volt sok zh, s vizsga, de mindig ráértem volna egy ismerősömmel vagy lánnyal találkozni.
Tehát miért vagytok ilyenek, csajok?
Offolást nem fogadok el.
"Hát röviden csak annyit hogy annyit csalódok ebben a mai korban. 20-30 évvel ezelőtt könnyebb volt a csajozás. "
Úgy utálom az ilyen szövegeket. Honnan tudod? Mert apuci ezt mesélte? Miért, te elfogod mesélni a fiadnak, hogy itt sírtál a gyakoriKérdéseken?
Ha meg saját tapasztalatodról tudd, és már 30 évvel ez előtt is csajoztál, akkor meg tudjuk, hogy miért nem jössz be fiatal lányoknak.
Amúgy én elmondtam a véleményemet, ha ezt is bunkónak találod az elnézéskérésem után is, akkor te sértődékeny vagy.
Mindegy, a lényeg, hogy nekem semmi érdekem nem fűződik hozzá, hogy kedvelj, vagy hogy meggyőzzelek, leírtam, amit akartam, továbbiakban a kérdésed ignorálom.
Figyelj, ne gúnyolódjál!!
Jó, te akartad, mindkét válaszod jelentve és pirosolva. Szégyeld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!