Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez más férfiból is váltana ki irritációt?
Mielőtt valaki megpróbálná annyival elintézni a kérdésem, hogy "rossz kategória" vagy "tini rovat" előre jelezném, hogy felnőtt vagyok és felnőtt emberek válasza érdekel, egyszerűen csak béna vagyok a jelek értelmezésében :-D
Még soha életemben nem éreztem ilyet, azt hittem csak a filmekben létezik. Megláttam egy férfit és azt éreztem, hogy csakis ő lehet számomra az igazi. Nagyon furcsa érzés... A korábbi partnereimnél ugyanis nem éreztem ezt, bár szerettem velük lenni és külsőre is tetszettek, ez valami egészen más. Nem egy divatos, mindenki álma férfit kell elképzelni, inkább átagnak mondanám, csak megvolt benne az a plusz, amit mindig is kerestem. A lényeg, hogy bár ez egyáltalán nem jellemző rám, mégis leblokkoltam a jelenlététől és le sem bírtam venni róla a szemem. Félelmetes. Eleinte rám nézett, de csak mint amikor valaki ránéz egy járdán sétáló macskára. Azon a héten még összefutottunk párszor, nálam ugyanaz a totális bociszemekkel való bámulás, nála viszont olyan jellegű változást tapasztaltam, hogy első alkalommal kb 3 másodpercig állta a tekintetem, majd gyökeresen elfordult a másik irányba, későbbi találkozásoknál pedig már-már ingerültség is látszott rajta ahogy észrevett, nagyon erősen a másik irányba nézett, majdnem neki is ment valaminek, annyira koncentrált szegény. Megdöbbentő és elég megalázó érzés volt. Külsőre teljesen átlagnak mondanám magam, többen szoktak kezdeményezni is nálam, bár nyilván mindenkinek más az esete. De így reagálni arra, ha valakinek megtetszünk... Ha engem bámul meg egy férfi,ellenszenvet vagy indulatot semkiképp sem vált ki, inkább pozitív érzéseket. Tehát szerintetek mi lehet erre a dologra a magyarázat?
11-es
Én meg őszintén nem javaslom az általad leírtakat. A válaszát már megkapta a kérdés feltevése előtt.
Lényegében házhoz menne a lofasxért, amitől lemenne az önbizalma és jönne ide vissza a "miért nincs egy normális pasi"-féle gárda friss tagjaként.
Az ő viselkedése nem "felnőttes".
Vagy lehet van valami aktuális problémája magával/magán, amit szégyell és úgy érzi, hogy mindenki aki nézi, csak amiatt nézi ami dühíti.
A válaszokat megkapva átgondoltam a helyzetet és arra jutottam, hogy legjobb lesz, ha fegyelmezem magam minden áron és nem nézek rá, nem akarok mindkettőnknek felesleges kellemetlenséget. De erre még az eddigieknél is furábban reagált! Kénytelen voltam visszajönni és leìrni, mert mostmár sikerült végképp összezavarnia. Méghogy a nők bonyolultak! :-D
Másnap attól tartva, hogy nem lesz elég lelki erőm a dologhoz, úgy döntöttem, hogy direkt a másik oldalban megyek, ha aznap is szembe jönne, mégiscsak könnyebb dolgom lesz. Erre mit tesz a srác? Átjött ebbe az oldalba. Még sosem jött ebben az oldalban, ez egyikőnknek se praktikus és miután egy hosszabb egyenes szakasz, latnia kellett még a zebra előtt, hogy ott megyek. Meglepett, de próbáltam természetesen viselkedni és nem ránézni. Legközelebb az ABC-ben futottunk össze, egészen pontosan én a hűtőpultnál nézelődtem és úgy éreztem, hogy valaki hátulról bámul. Hátra fordultam és ő nézett engem, tisztes távolságból, kb 3 másodpercig a szemébe néztem és utána nagyon elfordult. Láttam másnap is, akkor pedig messziről nézett, ahogy ránézek, azonnal elkapja a tekintetét.
Ez így leírva elég gyerekes... komolyan nem is foglalkoznék vele, ha nem róla lenne szó. De ezek alapján már olyan nehéz lenne elhinnem, hogy nem tetszek neki egyáltalán. Létezik, hogy csak fél? Egyébként nem gondolnám tapasztalatlannak. A lényeg, hogy ha közel vagyunk egymáshoz, akkorra sosem néz már rám, a hagyományos jeleket értelmezve tehát nem akar megszólítani és ő sem akarja, hogy megszólítsam. Az egyik válaszolónak lenne igaza és barátnője lehet? Mit csináljak, ha legközelebb látom?
Csak találgatni lehet. Ahogy a nézésedből sem lehet megállapítani, hogy azt takarja, amit itt leírtál. Beszéljetek!
Szerencsére lehet üzenni is, közös ismerőssel, vagy levelet írni.
(Az érzéseid olyan erősek, hogy az ő reakciója mögött is erőseket vélsz tudni. Pedig ez csak projekció.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!