Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez más férfiból is váltana ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez más férfiból is váltana ki irritációt?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki megpróbálná annyival elintézni a kérdésem, hogy "rossz kategória" vagy "tini rovat" előre jelezném, hogy felnőtt vagyok és felnőtt emberek válasza érdekel, egyszerűen csak béna vagyok a jelek értelmezésében :-D

Még soha életemben nem éreztem ilyet, azt hittem csak a filmekben létezik. Megláttam egy férfit és azt éreztem, hogy csakis ő lehet számomra az igazi. Nagyon furcsa érzés... A korábbi partnereimnél ugyanis nem éreztem ezt, bár szerettem velük lenni és külsőre is tetszettek, ez valami egészen más. Nem egy divatos, mindenki álma férfit kell elképzelni, inkább átagnak mondanám, csak megvolt benne az a plusz, amit mindig is kerestem. A lényeg, hogy bár ez egyáltalán nem jellemző rám, mégis leblokkoltam a jelenlététől és le sem bírtam venni róla a szemem. Félelmetes. Eleinte rám nézett, de csak mint amikor valaki ránéz egy járdán sétáló macskára. Azon a héten még összefutottunk párszor, nálam ugyanaz a totális bociszemekkel való bámulás, nála viszont olyan jellegű változást tapasztaltam, hogy első alkalommal kb 3 másodpercig állta a tekintetem, majd gyökeresen elfordult a másik irányba, későbbi találkozásoknál pedig már-már ingerültség is látszott rajta ahogy észrevett, nagyon erősen a másik irányba nézett, majdnem neki is ment valaminek, annyira koncentrált szegény. Megdöbbentő és elég megalázó érzés volt. Külsőre teljesen átlagnak mondanám magam, többen szoktak kezdeményezni is nálam, bár nyilván mindenkinek más az esete. De így reagálni arra, ha valakinek megtetszünk... Ha engem bámul meg egy férfi,ellenszenvet vagy indulatot semkiképp sem vált ki, inkább pozitív érzéseket. Tehát szerintetek mi lehet erre a dologra a magyarázat?

2016. jún. 28. 12:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok férfi, de engem is zavarna, ha valaki folyamatosan és kocsányon lógó szemekkel bámulna.
2016. jún. 28. 12:37
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

2 dolog lehetséges

Nem tettszel neki

Vagy nyuszi az illető

2016. jún. 28. 12:39
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Márpedig van ilyen. Rám nézel, jelzel, hogy tetszek, nyugtáztam, nem tetszel, nem igazolom vissza.

Ha továbbra is nézel, nyugtázom, hogy nagyon tetszem, de ennyi.

Ha ezek után is folytatod a bámulást, az már erőszakos nyomulás és rohadtul ellenszenves, akár idegességet, dühöt is kiválthat.

Ahogy ti képesek vagytok durván lepattintani, mondván nem értünk a szép szóból, nektek is illene érteni belőle.

2016. jún. 28. 12:40
 4/17 A kérdező kommentje:
Megérteném, ha nem tetszek neki, de akkor vajon miért nem viselkedik szimplán tök közömbösen?
2016. jún. 28. 12:42
 5/17 anonim ***** válasza:
Homoszexuális. Utälja ha nézik.
2016. jún. 28. 12:43
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Vagy tetszel neki, de van párja és így próbál hárítani, hogy ne essen kísértésbe.
2016. jún. 28. 12:44
 7/17 anonim ***** válasza:
82%

Ő alapból közömbösen néz rád, ahogy én is közömbösen néznék rád és nézek mindenkire.

A dolog ott borul meg, hogy elkezded szuggerálni.

Egyszer megtetted, nem jött be, ideje lelépni ilyenkor.

Ha egy nem tetsző lány így fixírozna folyton, belőlem is szép lassan undort váltana ki.

Nem is értelek.

Szóval azt várnád, hogy legyen kedves, adjon esélyt, biztasson?

Neked ez egyetlen eseted az egész életben és már itt rinyálsz, értetlenkedsz, miközben neki valszeg ez napi szintű probléma, csak akkor a fasx rosszabbik oldalán van... Akkor, amikor egy férfi nyomul így rád, miért nem vagy velünk épp annyira megértő és engedékeny, mint amit most elvárnál?

Hol itt a következetesség?

2016. jún. 28. 12:47
 8/17 anonim ***** válasza:
48%
Vagy csak az zavarja, hogy néztél nagyon, mint kezdőbuzy a gőzfürdőben, és semmit sem léptél felé. :]
2016. jún. 28. 12:49
 9/17 A kérdező kommentje:
Kedves 7-es válaszoló! Vagy nem elvostad el elég figyelmesen a kérdést és plusz kommentemet vagy valamit nagyon félreértettél. Nem az a problémám, hogy nem tetszek neki vagy nem akar semmit, ez az egyéni döntése. Nem azért bámulom, hogy ezzel kierőszakoljak valamit, hanem mert annyira különleges érzéseket vált ki belőlem, hogy egyszerűen csak nem bírom levenni róla a szemem... talán furcsa lehet, hogy egy nő ír ilyet, mint írtam is, soha életemben nem viselkedtem így ezelőtt senkivel. Csak azt nem értem, hogy miért kezeli ilyen furán, ha nem tetszek neki, akkor miért nem megy el csak úgy mellettem... Megfogadtam, hogy ha legközelebb látnám, mindenáron fegyelmezem magam, remélem menni fog :-/
2016. jún. 28. 12:54
 10/17 anonim ***** válasza:

Mivel nem írtad le a pontos szitut(pl. ntom, hogy el tudna-e menni egyáltalán onnan, de miért is kéne épp neki elmenekülnie?), nem tudom, hogy mit tesz, mit tehetne és mit várnál, hogy tegyen.

A lényeg azonban megvan: nem pozitív a válasza.

Lehetőleg nem basztasd többet és world peace.

2016. jún. 28. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!