Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez tényleg igy van amit leirnak a tinderről tanácsként, ennyi mindenre figyelni egy lánnyal való beszélgetésnél?
Leginkább az ami durva számomra, hogy még a képekre is milyen szabályok vannak, ennyire figyelni kell.. van az oldalon egy kép, ami látszólag teljesen jó, nem is talál az ember hibát, de még is át van húzva, csak azért mert van egy gyürődés az ember felsőjén vagy..?:D nem értem. Hogy a képre ennyire kell figyelni, a részletekre, ami alapján dönt a lány ? Miért nem elég egy sima kép, miért kell túl spirálni, hogy rendelkezzen még ilyen "rejtett extrákkal". Mintha nem is maga az ember lenne a lényeg..
De amúgy meg amit itt leirnak, én nem tudom elképzelni a Tinderes, szexista beállitottságu mai nőkről, hogy ennyire ez kell nekik.
13:
Jól nézek ki. Külsőre szerintem a férfiak felső 15-20%-ában vagyok benne (arc, magasság, izomzat, öltözködés, stb)
Viszont:
A, még csak 23 éves vagyok és ezért csak 18-23 éves lányok közt válogatok (ha pl 30 lennék akkor 18-30 évesek között)
B, nem Budapesten hanem egy vidéki 100 ezres városban élek, ahol Tinderen jóval kevesebben vannak fent, mint BP-n
14:
Ha valakivel akivel korábban matcheltél(/lájkoltál), már nem akarsz tovább beszélgetni akkor egyoldalúan te is ő is meg tudjátok csinálni hogy "megszakítjátok a kapcsolatot". Ilyenkor eltűnik a listádról a másik és már nem tudsz írni neki. Ha volt korábban beszélgetésetek, az is eltűnik.
Nem kell egyből írni. 10-ből 1-2 lány olyan, hogyha nem írsz neki egyből (aznap-másnap) akkor megcsinálja az előző dolgot, hogy megszakítja a kapcsolatot.
De a legtöbbnek az sem baj ha egy héttel vagy egy hónappal később írsz. Persze ha kevés matched van, akkor érdemes egyből írni. De én nem fogok heti 10 lánnyal beszélgetni, mert az emberileg lehetetlen és nem lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!