Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszólogat idegen csajoknak az utcán, ráadásul idős is, mégis sikere van a nőknél, már a negyedik fiatal (! ) felesége van, lányok, komolyan ez kell nektek?
Hasonló eset : van egy nagyon bunkó kollégám. Ő is simán beszólogat utcán nőknek. Munkahelyen is mindenkit megszól minden kis dologért. Csak az tökéletes ahogy ő éli az életét. Van hogy szid valakit valamiért, de azután, vagy épp előtte, ő is megcsinálta már ugyanazt mint a leszidott illető. Tipikus más szemében a szálkát is, sajátjában még a gerendát sem, tipusú illető. Na szóval emberkénk ennek ellenére kap nyomulásokat nők részéről. Vagy csak éppen beszélgetést kezdeményeznek vele, mert ugye ő is sokszor szokott, és aki gyakran beszél azt jobban kedvelik a nők mint aki nem, mégha bunkó is az illető. Ez így van sajna, én próbálok kedves lenni az emberekkel, természetesen nem csak azzal a nővel akitől akarok is valamit. Bunkókámra sokszor messziről ráköszönnek, engem meg mintha észre sem vennének. Jó mondjuk ilyen nőktől nem is akarnék semmit, csak azért írom le hogy szemléltessem a dolgot. Több helyen is tapasztaltam már ezt a dolgot egyébként.
Ja és a legjobb mikor volt olyan csaj, akinél nyomult a srác, hogy megmondta neki nem akarok tőled semmit. Erre a csajt vagy 2 hónapig minden kur.vának elmondta, meg hogy örülhetne hogy egy ilyen pasi szóba áll vele...
Szóval igen én sem értem a nőket sokszor.
minden nő genetikailag az apjára hasonlító valakihez vonzódik
ha apu bugris volt, akkor nyilván bejönnek a bugrisok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!