Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manboobbal tényleg teljesen fölösleges megpróbálni ismerkedni?
Baromira messze vagyok a kövérségtől (173 centire vagyok ~73 kiló), mégis brutálisan nagy férfimellem van. 12 kilót fogytam eddig, és semmi nem látszik rajtam, a méreteim is maradtak gyakorlatilag ugyanakkorák - sőt, mivel a hasamból fogytam, ezért még hangsúlyosabbá vált a manboob.
Természetesen nem is próbálok társat keresni, úgyis mindenkinek csak a külső számít. Jól teszem, hogy megóvom magamat az egyértelmű elutasításoktól (eddig csak abban volt részem), vagy lenne értelme próbálkozni? Értelemszerűen soha nem volt még senkim. 23/F
Na bocsi, most volt alkalmam és életkedvem válaszolni.
@19
Én biciklizni szoktam itt a folyóparton, a gáton, amikor épp nem járhatatlan a sártól. Képet azért akartam (nem neked, hanem mint írtam, igény szerint), ha valaki esetleg véleményt akarna kifejteni. :D
@20
Ja igeeeen? Én meg voltam győződve, hogy ez a változás minimum fél év alatt állna be, de inkább több, ezért nem is foglalkoztam vele. Viszont ha ilyen gyorsan elérhető, az egy egészen más helyzet (kaptam egy privátot is, ugyanezt írja a srác).
Sok sikert mindkettőtöknek!
@23
Lusta. Egyrészt nincs hangulatom végigvárni, amíg 25-en előttem bemennek, másrészt engem nem fog taperolni a háziorvos.
BTW, a kérdés alapból sem az volt, hogy mit tegyek ellene, hanem hogy vajon van-e értelme ismerkedni és lenne-e olyan, aki elfogadna így. Nem ugyanaz a kettő.
Helyzetjelentés.
Egy ideje még annyira se foglalkozok azzal, hogy mit eszek, mint ezelőtt. Azonban meg mernék esküdni, hogy kisebb lett a mellem. Ugyanis van most egy lány, akivel elég érdekes viszonyunk van. Nem volt (még?) semmiféle testiség, de... na, mindegy, hosszú és nem is publikus. Lényeg a lényeg, azóta viszont érzem, hogy rengeteg bennem a tesztoszteron. Fizikailag-biológiailag lehetséges, hogy emiatt valóban változott valami, vagy csak én látom magamat másképp?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!