Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha rájön hogy csak 100 ezer a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rájön hogy csak 100 ezer a nettó bérem akkor ott fog hagyni?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy növel. Ő már 30éves lesz így család gyerek a cél. Randiztunk nagyon jó volt így össze is jöttünk. Tudja hogy közszférában dolgozok és a munkámat nagyon szeretem de a fizetésemről nyilván még semmit nem tud. Ő szerintem jóval többet keres egy multinál. Mit csináljak mondjam el minél előbb? Emiatt szakíthat?
2016. jún. 25. 09:59
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
67%
10.: az kehet csakhogy egy atlag ember nem a bme-n vegez mechatronikai mernokkent, hanem van egy darab erettsegije, esetleg egy okj-s tanfolyama.
2016. jún. 25. 10:39
 12/30 anonim ***** válasza:
51%
Valószínűleg igen.
2016. jún. 25. 10:49
 13/30 anonim ***** válasza:
26%

8-as

2 diplomám van, egy közgazdász és egy info.mérnök.

Egy multi SSC-jében vagyok, nem egy világmegváltó pozícióban.

A kérdés nem erről szól.

A mai árakhoz viszonyítva számolom ki a minimális bérigényemet és a 100 nettó kb. a harmada sincs annak.

Ha ennyit ajánlanának, azonnal csomagolnék és irány Svédország vagy Svájc.

Sokkal többet érek annál, hogy kilátástalanul szenvedjek és ezért soha nem is fogom hagyni magam szenvedni. 100 nettóért nem vállalok semmit sem.

Igaz, én azzal fizetek meg ezért, hogy mobilnak kell maradnom, tehát nincs családom, ami idekötne vagy bárhova máshova, de aki azt bevállalja, annak ismernie kell a kockázatokat.

2016. jún. 25. 10:51
 14/30 anonim ***** válasza:
93%
13.: azt latom, hogy nagyon el vagy telve a ket diplomadtol, de ugy tunik, kerdeseket ertelmezni nem tudsz. Akinek nincs ket diplomaja es nem olyan istenkiraly mint te annak el kell vallalnia 500 alatt is a munkat, kulonben ehen hal.
2016. jún. 25. 10:53
 15/30 anonim ***** válasza:
38%

Most nagyon be akartál szólni cica, de nem te kérdezted, hogy miért van ezen a szinten a reális bérigényem?

Amúgy nem tudom, hogy a kérdés értelmezésekor hol derült ki számodra, hogy a kérdezőnek nincs diplomája?

Amit én mondtam neki, hogy lehetne ő is istenkirály, ha kilépne a rohadt komfortzónájából és benne lenne a pakliban, hogy kimegy külföldre vagy átnyargal egy multihoz.

Tényleg nem agysebész nálunk sem senki, csak erős angol kell és egy jó interjú.

2016. jún. 25. 10:58
 16/30 anonim ***** válasza:
48%

1 diplomám van, istenszar főiskoláról, mellette 2 nyelvvizsga és többszörösét keresem a nettó 100-nak.

Nem kell hozzá 5 diploma, csak hajtani kell keményen, nem pedig örülni, hogy kifogott az ember egy melót, ahol napi fél órát kell dolgoznia és 2 óra az ebédszünet

2016. jún. 25. 11:00
 17/30 anonim ***** válasza:
19%
Srácok, szerintem eleve meg kéne válogatni, milyen egzisztenciával, társadalmi státusszal rendelkező nőkkel ismerkedtek. Nekem eszem ágában nincs ismerkedni egy közép-, vagy felső vezetőségben dolgozó, vagy sikeres vállalkozást vezető nővel. Nem képviseljük ugyanazt a szemléletmódot, s nem keresek annyit, mint ők. Márpedig idővel egészen biztosan kibukik egy párkapcsolatban az a probléma, hogy mindent a nőnek kéne fizetnie, mindenbe többet ad bele, mert a pasas negyedannyit keres. Egyszerű példa: a hapsi a szakadt Suzukijával jár mindenhová, nemigen teheti meg, hogy lecserélje egy modernebbre, a nő meg most tervezi lecserélni a röhögve kifizetett 3 éves C-osztályú Mercedesét egy vadonatújra. Nyilvánvalóan, ha nagyjából ugyanabban a társadalmi rétegben helyezkedtek el a kiszemelt nővel, máris könnyebb dolgotok van, tizedannyi probléma sem fog felmerülni.
2016. jún. 25. 11:06
 18/30 A kérdező kommentje:

Nem kell hozzá 5 diploma, csak hajtani kell keményen, nem pedig örülni, hogy kifogott az ember egy melót, ahol napi fél órát kell dolgoznia és 2 óra az ebédszünet

Aztán a nagy hajtás miatt majd 40-50 éves korban jönnek a betegségek pl managment betegségek infarktus stb.

2016. jún. 25. 11:07
 19/30 anonim ***** válasza:
78%

17-es

;)

Ipkisz

Te hülye vagy, ha így válogatsz. Miért zárnál ki egy nőt, csak mert vezető? Hülye komplexusaid vannak.

Az én barátnőm is kb a dupláját keresi az enyémnek, de a pénz sosem fogja úgy megdugni, ahogy én teszem.

19-es

Ha ennyire félsz a management betegségektől, akkor fogadd el, hogy kis kockázattal kis nyeremény jár. Erről beszéltem fentebb is: a komfortzónád akadályoz.

2016. jún. 25. 11:11
 20/30 anonim ***** válasza:
72%
20.: na az ilyen szakbarbar oltonyos tirpakok nem is csodalom ha egyedul fognak meghalni csalad nelkul. Majd a penz gondozza oket es szeretetet ad nekik
2016. jún. 25. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!