Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy mondjam meg a srácnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a srácnak, hogy nem akarok randizni vele?

Figyelt kérdés

Egy ideje már beszélgetünk, elhívott találkozni is, de én egyszerűen nem bírok elmenni még egy randira. Olyan szinten elegem van már abból, hogy valakit megismerek, megkedvelem, jól sikerül a tali is, és soha egyszer nem lesz folytatas, mert nem kellek senkinek... Nincs kedvem már szazadszorra is ehhez.

Mit mondjak neki? Hogy legyünk csak barátok?

2016. jún. 25. 09:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mert szerintem túl kedves vagyok. Mindig csak akkor érdeklek valakit, ha nem foglalkozok vele.
2016. jún. 25. 15:21
 22/24 anonim ***** válasza:
kamu az egész kérdés
2016. jún. 25. 15:24
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem kamu.
2016. jún. 25. 15:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest onnan indultunk, hogy ràzz le valakit....ott jàrunk, hogy miért nem kellessz senkinek. Kicsit ellentmondàsos a dolog. Amugy normàl külsejü làny fog magànak pasit ha akar, női taktika.
2016. jún. 25. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!