Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok/akarok randizn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok/akarok randizni? Lent kifejtem.

Figyelt kérdés
25 éves vagyok, sportos testalkatú, dolgozom, sportolok, szabadidőmbe kirándulok, motorozok, barkácsolok, vannak barátaim, szeretem a munkámat, stb. Ezt a hosszú, önfényezős sz*rt csak azért írtam le, hogy érzékeltessem, nem egy otthonülő lúzer kocka kérdez most, aki görnyed a monitor-TV előtt, és sajnálja magát, hogy neki semmi nem sikerül. A bajom a következő: régen nagyon önbizalomhiányos-félős voltam, egy nekem tetsző lányhoz nem mertem hozzászólni, ha mertem is, egyből átjött, hogy beszari vagyok, köpni-nyelni nem tudok, és pattintás lett a vége. Azóta fölnőttem, elég sok mindenben változott a hozzáállásom, most viszont átestem a ló túloldalára: ha szóba kerül, hogy van-e barátnőm (egy ideje már nincs), csak legyintek, hogy áh, nem foglalkozok vele, majd ha lesz, lesz, nem baj, hogy most nincs, jól elvagyok. Ez még elment 19 évesen, most viszont közelebb vagyok már a 30-hoz, és néha tudatosul bennem, hogy attól, hogy azt szajkózom, hogy majd csak lesz valamikor valaki, önmagában attól még nem lesz senkim. Viszont ha elkezdek agyalni, hogy jó lenne már kapcsolat, mert nem leszek én se fiatalabb, attól félek, hogy megint előjön a régi görcsös énem (megfejelve egyfajta korai kapuzárási pánik-szerűséggel), és csak eltaszítom magamtól a nőket, és inkább maradok a passzivitásnál. Így bezárul az ördögi kör. Hogyan tudnám magam ebből a stagnálásból kimozdítani? Mint a kérdés elején írtam, az élet egyéb területein nem vagyok ilyen határozatlan és bizonytalan. Értelmes válaszokat szeretnék kérni, ha valaki szükségét érzi a gúnyolódásnak, tegye meg, de adjon valami konstruktív tanácsot is mellé :D Köszönöm!
2016. márc. 17. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán mégiscsak lúzer vagy.

Konstruktív tanács: ne legyél az.

2016. márc. 17. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, valamitől ez így alakult ki benned, célszerű lenne egy jó pszichológus tanácsát kérned, aki segít nekef feloldani ezt a gátat. Viszont, ha mindegyik lánytól ezt kaptad, akkor szerintem nem jókkal kezdtél...
2016. márc. 17. 21:59
 3/5 Fish1 ***** válasza:

Szerintem inkább legyél egyedül, mint egy tré kapcsolatban. Szerintem semmiről sem vagy lekésve.

Ha attól félsz, hogy hogy megint elkezdesz görcsölni, akkor szerinted tényleg megváltoztál ebben a dologban, vagy csak elnyomtad magadban?

Régen én is görcsölős voltam, változtattam ezen, és meg sem fordult a fejemben, hogy "visszajöhet" a régi énem, mivel már teljesen másképp gondolkodom, mint akkor.

2016. márc. 18. 01:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azert van, mert bar felnottel es alakitottad az eletedet, de a parkapcsolatok szintjet " nem fejlesztetted". Ergo az evek alatt nem hivtal el nagyon senkit, ezert maradtal ugyanolyan. Meg kene probalnod ismerkedni, vagy legalabb nokkel beszelgetni vmi szorakozohelyen, ahol nem olyan nagy meg a tet.

NekeM is alapvetoen ez a gorcs volt a problemam csak mas miatt, de az evek alatt alakitgattam magam, es jartam randizgatni.

Egyebkent leiras alapjan szimpatikusnak tuntel, szerintem nem kellene felned attol, higy lepattintanak. :)

2016. márc. 18. 03:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! De főleg az első válaszolónak, bölcs reakciója láttán alapvetően átértékeltem az életemet... :D
2016. márc. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!