Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nők vannak leginkább társkereső oldalakon?
Figyelt kérdés
Diplomás, általában közgazdász vagy valami hasonló foglalkozás, egzisztenciával rendelkező külön lakó 30 év körüli hölgyek2016. jún. 24. 16:33
11/13 anonim válasza:
csak az hogy nem lehet nekik sehogy sem megfelelni
12/13 anonim válasza:
Leginkább azok vannak társkeresőn akik
-unatkoznak, nincs életük, és ilyen szórakozással múlatják az időt, de nem veszik komolyan
- túl félénkek a személyes ismerkedéshez
-eljárt felettük az idő, későn kaptak észbe, hogy túlságosan a háttérbe szorították a társkeresést az életük többi részéhez képest, így most van diplomájuk, menő állásuk, sok pénzük esetleg, és esténként hazamennek az üres lakásukba, ahol a kutya nem kérdezi milyen napjuk volt
- igazi társat keresnek több-kevesebb csalódás után még mindig , mert nem adták fel
Amúgy nem csak 30 évesek vannak fent. Én is voltam fél évet 24 évesen. Ennyi idő elég volt, hogy megtaláljam akit kerestem.:) Diplomám sincs, nem tartom fontosnak.Megvagyok nélküle is.
13/13 anonim válasza:
Itt is keresik a szőke herceget. Gondold el, nagyobb merítési lehetőség, nagyobb esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!