Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apácazárdába kéne vonulnom?
Figyelt kérdés
Olyan furcsán érzem magam az utóbbi hónapokban.
20 éves létemre eddig 3 pasival feküdtem le, ami nem sok, de ebből is 2-t megbántam, nem voltak igazán jók. Azóta pedig már le sem merek feküdni senkivel, mert egyrészt félek is attól, hogy csak arra kellek a pasinak, másrészt bűntudatom lenne miatta, ha olyannal történne meg, akivel tudom, hogy úgy sem lennénk együtt sokáig, és különben is csak úgy élvezem igazán, ha szerelmes is vagyok az illetőbe.
Szerintetek létezik olyan srác, aki tudna várni a szexxel? Nem fél évet nyilván, de nekem azért idő kellene ahhoz, hogy megbízzak valakiben.
2016. jún. 24. 14:05
11/11 anonim válasza:
Kislány vagy még és Brad pittről ábrándozol. Nem apáca zárdába kéne vonulnod, hanem katonaságba, hogy megtanítsák neked mi az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!