Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szoktatok unalmatokban youtube videókat keresni amiben boldog párok vannak és dislikeolni?
Szoktam unalmamban youtube videokat nezni amiken szebbnel szebb autok motorok vannak es LAJKOLOM oket pedig nincs lambom sem gtrem de legalabb lathatom videon :) ha dislajkolnam es sokan masok meg akkor nem tennek fel es nem latnam ezeket a remekmuveket :) es ha latom osztonoz hogy nekem is legyen vagy csak kiprobalhassam es igy nem fogok unatkozni :) szerintem neked is igy kene hozzaalni a dolgokhoz :)
Okoskak kimeljetek mindenben lehet hibat keresni es talalni is ahogy ebben a mondanivaloban is de ne tegyetek inkabb ertelmezzetek mit akarok irni :) nagyon sok rossz maju ember van de ettol nem lesz jobb nektek :) megmaradtok egy szinten es huzzatok visszafele a korulottetek levot is mert nem tudtok magatokkal mit kezdeni. Ha azt az erot magatokra forditanatok hogy nektek jobb legyen minthogy rosszindulatoskodtok akkor jobb is lenne de nekem teljesen mindegy :)
Ja es bocsi hogy hosszu lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!