Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok unalmatokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok unalmatokban közösen a párotokkal? Tippek, ötletek :-)

Figyelt kérdés

Üdv!

Arra lennék kiváncsi, hogy ki hogy szokta elfoglalni magát a párjával egy-egy unalmas, eseménytelen, fáradt napon! Olyan ötletek érdekelnének, amihez nem kell, vagy nagyon kevés pénz is elegendő.

Kapcsolatmélyités, stb... :-)

A válaszokat előre is köszi! (szex, mozi és TV ötleteket köszi, de ne! :-D)

2009. szept. 13. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Úgy könnyebb segiteni!
2009. szept. 13. 22:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Én 23, a barátnőm pedig 25. Művészetekért, zenékért, filmekért odavagyunk. Nagyjábol ennyi... :-)
2009. szept. 13. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
bújocskázzatok, pingpongozzatok, búvárkodjatok búvár ruha nélkül (mert ügye az pénzigényes lenne...)
2009. szept. 13. 22:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Olvassátok el közösen Platónnak az Állam című művét, majd tartsatok egy közös értekezést róla.
2009. szept. 13. 22:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

22:06-os vagyok. Mi együtt élünk 3 éve, már baba is van tehát nem unatkozunk MÁR :)

Amig csak ketten voltunk, bár egyikünk sem tudott igazán, főzöcskéztünk és hasonlók:)

2009. szept. 13. 22:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Masszíroztuk egymást, birkóztunk, beszélgettünk. :) 21/F
2009. szept. 13. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
sütés, főzés,kiállitás, séta, társas,barátokkal elmenni valahova vagy ketten vacsi
2009. szept. 14. 00:16
 8/11 anonim ***** válasza:

tegnap 22:10

Jó arc vagy! Nekem azért nincs barátnőm mert a lányok nagyrésze sejtené, hogy ilyet is csinálnánk :D.

2009. szept. 14. 06:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Kártyázunk (Egyszer nagyobb befektetés egy jó minőségű kártya, de mi egész jól el vagyunk vele.)

Stálunk akárhol, de legtöbbször olyan helyen, aholmég nem nagyon voltunk, vagy ami korábban tetszett. Közben nyáron fagyi, télen forró csoki stb. (Ezek sem annyira drágák)

2009. szept. 14. 14:19
 10/11 anonim ***** válasza:

ma 06:22!

én tegnap 22:10 vagyok.

én is így vagyok vele. egyébként... van húgod vagy nővéred?

2009. szept. 14. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!