Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mennyire elfogadott az, ha valaki nem szeretne családot csak párkapcsolatot? 29F
Utolsónak:
Valóban sokat gondolkodtam rajta,és nem akartam senkit sem áltatni.Szintén gyerekkortól kezdve éreztem belülről,hogy ami volt is vágyként, az inkább a társadalomnak való megfelelési vágy volt,de ez egy bizonyos kor után már nem dominál,sőt...
Nem az a baj hogy te nem akarsz vagy nincs igenyed utodra, hanem azzal hogy sokan mar divatbol sem akarnak csaladot, borzalmasan atveszik a magyarok a nyugati szokast, es egyre tobben nem akarnak (kulonbozo okok miatt).
A baj ezzel az hogy a szaporulat negativ.
A negativ szaporulat meg hosszu tavon tudjuk hova vezet :)
Sajnos nem eléggé elfogadott, az emberek jelentős része nem tudja felfogni, hogy nincs semmi köze a másik magánéletéhez.
Akkor lenne problémád, ha annak ellenére gyereket vállalnál, hogy tudod, nem akarsz gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!