Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire riasztaná el az a pasikat, hogyha megtudnák, hogy háromszor voltam férjnél? 40/N
Mielőtt válaszolnék, pár kérdés amit tisztázni kell:
Meddig tartottak a házasságok? Mikor volt az első?
Miért értek véget? Ki miatt? Ki kezdeményezte a válást?
Mit vársz egy férfitól, mit "keresel" egy férfiban?
Egy randin ezeket a kérdéseket teszi fel a férfi, és ezek alapján (is) fog dönteni arról, hogy érdemes-e veled belekezdeni egy kapcsolatba. Szerintem, de lehet, hogy nincs igazam.
Szerintem a legtöbb pasit elriasztaná (engem legalábbis bizonyára), senki sem vállalja szívesen a #4 szerepét, és az ezzel járó szociális elítélést.
Szinte nulla információt adtál az válások (esetleg halálok?) körülményeiről, így csak találgatni tudok, de a lehetséges okok, amit egy férfi leszűrhet ebből a kevés információból:
a) Kiállhatatlan és rossztermészetű vagy, ezért nem maradt meg egyik férjed sem.
b) Nagyon rosszul ítéled meg az embereket, nem látod meg az igazi énüket, csak amikor már késő, ezért hagytad el őket.
c) Meggondolatlan és felelőtlen, komolytalan vagy, hangulatember, gyorsan belemész komoly dolgokba, amiket át kéne gondolni jópárszor (házasság).
d) A pénze miatt mentél hozzá, és váltál el a férjeidtől.
e) Ha esetleg özvegy lettél kétszer is (ami elég valószínűtlen), valószínűleg érzelmileg instabil vagy.
f) Van már gyereked, ami sok férinál alapból nem jó pont.
Szóval mindenképpen benned van valami hiba, mert valljuk be, aki 3x vált már el, ott valami gubanc van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!