Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van olyan hely, ahova 30-asok (és a fölöttiek) ismerkedés céljából járnak?
Gondolok itt olyanra, ahova kifejezetten ismerkedni járnak egyedülálló emberek (nincs az, hogy megszólít valaki egy másik egyedül lévő személyt és kiderül, hogy annak van párja és csak egyedül szerette volna tölteni az estét).
Fontos lenne, hogy legyen kultúrált a hely (ami mondjuk tartósabb kapcsolatok kialakulásának kedvez), tehát nem valami diszkóra gondolok, ahol még azt sem értik mit mond a másik.
Tudom, hogy sok helyen lehet ismerkedni (munkahely, iskola, baráti kör, utca, park, internet stb.), de még a sokból is nehéz megtalálni a megfelelő személyt, aki külsőre is megfelelő és a személyisége is passzol.
Bizonyos helyeken (pl. munkahely, iskola), azon kívül, hogy nem ezt a célt szolgálják, sok a zsákutca és a kellemetlen szituáció lehetősége, mert időt kell szánni a másik megismerésére (hogy ő keres-e párt, vagy van-e már neki). Tapasztaltam még házasként, hogy mások próbálkoztak nálam és csalódtak mikor kiderült rólam, hogy már elkeltem. Arról nem is beszélve, hogy egy kicsit zavart, mert én meg a munkámra szerettem volna koncentrálni. Én megértem és sajnálom őket, mert mégis hol ismerkedjen az ember?
Más helyekre meg inkább párok vagy családok járnak (pl. parkok).
Szerintem ez a kérdés elég sok embert érint, mert ott vannak azok is, akik hosszabb kapcsolat/válás után lesznek ismét egyedülállók. Most ebbe a helyzetbe kerültem én is. Sok helyen ismerkedem (nekem a külső is fontos, mert többnyire bizonyos típusokra bukom, tehát már ez szűkíti nálam a kört), de hiába tetszene is az illető külsőre, kiderül, hogy nem fér össze a személyiségünk, vagy nincs közös érdeklődésünk.
És nem hinném, hogy már minden "normális" ember elkelt, csak tényleg sokan maradnak benne rosszul működő kapcsolatokban is, mert nehéz és hosszadalmas a társkeresés.
Ha lenne kifejezetten erre egy hely, az nagyban megkönnyítené a társkereső személyek dolgát és elősegítené a minőségi kapcsolatok kialakulását is. Lehetne ez egy kávézó vagy pub, ahová ezért járnak le az érdeklődők.
Ti tudtok ilyet vagy hasonlót?
"Ezen én is gondolkodtam.Az a baj az ismerkedéssel,hogy egy bizonyos kor felett kínos szórakozóhelyeken ismerkedni, ill.nem azok járnak oda,akikről lerí az,hogy szexen kívül esetleg szeretnének bármi mást is."
Egy bizonyos kor felett a pubokkal/szórakozóhelyekkel az a gond, hogy az odajárók a szoros ismeretségi körükkel járnak oda, és alapjában véve nem is nagyon nyitottak már az új emberekre (főleg amikor 5-6 haver/barátnő már-már phalanxot alkotva bezárja a saját társaságát, akkor azért nehéz valakivel megismerkedni :))
"Lehet megpróbálom ezt a túrázósdit, bár eddig nem csináltam ilyesmit. Meg még ha itt ki is fognék magamnak egy ilyen túrázós társat, utána lehet folyton mennem kéne vele vagy külön csinálnánk mindketten, amit szeretünk, de az megint olyan félig magányos életmód."
Igen, ez valóban gond lehet az összes hobbinál, hogy kifogsz egy igazi geeket akinek csak a hobbi az élete, akkor beleragadhatsz te is.
Másrészt viszont engem korábbi párjaim sok mindennel ismertettek meg, ami korábban eszembe sem jutott, szóval ez is egy lehetséges kimenet, hogy a másik is nyit a te érdeklődési köröd felé.
Egyébként nem feltétlen kell túrázni, nézd meg az Eupolisz vagy a Baraka oldalát, tele vannak városnézős utazásokkal, próbálj ki egy ilyet például.
Egy ilyen hely, engem is érdekelne.
Az a gondom, hogy kisérleteztem hasonlóval, csak nem jött össze: társkereső esemény lett volna, 18 éven felülieknek - amikor arra térnék ki, higy ki - mennyit tudna áldozni, máris megy a 'jajveszékelés'. Komolyan: nehogy már pár ezer forint, valakit földhözvágjon, ráadásul viszonylag olcsón tudtam volna leszervezni az egészet, úgy hogy én egy fillért nem láttam volba belőle. Sajnos ilyenek az emberek, bár -faramuci módon - más társkereső események, csak léteznek, amikért nem pár ezer forintot kell fizetni.
Ettől függetlenül, engem tényleg tudna érdekelni egy ilyen hely.
A rapid randi nem 7 perc 7 ember, hanem 7 percenként 1 :)
Igen elvileg korban 1 csoportba tesznek, de 24-32, 33-45, 45-től felfele csoport esetén jó indulattal is szívás!
Győrben voltam, itt 4-5 randi 4000 + 1000 a pezsgőd (hiába nem iszol fizetned kell), 8-10 randi 5500 + 800 a pezsgőd.
33F ként eleve a kategóriám miatt *** van! Eddig 2-er voltam, soha többet!
Első alkalommal még elment korban a felhozatal, mivel kevés nő volt ezért fiatalabbakkal pótolták a randik számát. Másodiknál a legfiatalabb nő is 42 volt, abból is a lerobbantabb típus.
7-esnek: "Nem hiszem, hogy olyan nagy hátrány lenne, hogy voltál már férjnél." Ezt nem így értettem, hanem amikor még férjnél voltam és egyedülállók próbálkoztak nálam, akkor láttam milyen nehéz nekik.
Egyébként igen lehet ismerkedni sok helyen ezt én is írtam, de még több kellene szerintem, mert a magamfajtának, a sokból sem könnyű megtalálni a megfelelőt, akinek persze nekem is tetszeni kell. Szóval azért lenne jó valami ilyen esemény/hely, mert akkor ott sokkal több esélye lenne mindenkinek megtalálni a megfelelőt, nem kell annyi komprumisszumot kötve kialakítani egy kapcsolatot.
A többiekkel én is egyetértek, hogy nincs ami pótolja ezt.
Meg lehet tényleg ilyen városnézős, túrázós helyeken kellene ismerkedni! Talán még ez lehet célravezető.
De jó így együtt gondolkodni! :)
"Meg lehet tényleg ilyen városnézős, túrázós helyeken kellene ismerkedni! Talán még ez lehet célravezető. "
Remélem ez a tipp bejön, ha találsz jobban ne feledd cserébe megosztani velem ;)
Persze, én is visszajelzek, ha van valami jobb lehetőség, de egyelőre még ki kell találnom, hogy ha lesz időm melyikre menjek el.
Meg néztem a túrázós oldalakat és regisztrálni kellett azokon, amit én láttam. Szerintem én inkább a városnézést célzom meg majd, mert túrázáshoz nincs is felszerelésem (még nem nagyon csináltam ilyet), meg lehet veszélyes is így nőként idegenekkel.
" meg lehet veszélyes is így nőként idegenekkel"
hát igen, mondjuk a legnagyobb veszély, hogy szálka megy az ujjadba :)
(nem cikizni akarlak, de azért ez nem mész egyedül 5 pasival a sötét rengeteben dolog :), meg az ilyesmi programokra inkább afféle középosztálybeliek járnak, de persze, ami vonz, ami érdekel, amit kényelmesnek tartasz, azt válaszd)
Nem annyira veszélyes nőként, mint férfiként.
Nyugi, nem mindenki arra van kihegyezve, hogy rád másszon, ha ettől tartasz.
Nem a rám mászástól tartok, de mivan ha valami kattant épp az erdőben/hegyen szedi az áldozatait?! Lehet csak sok ilyen hegymászós, barlangos filmet néztem...
Na mindegy, ahogy lesz időm megpróbálok elmennni, de nem egészen így képzeltem a társkeresést... :D Meg szerintem elég béna is lennék, ahogy mindenki ott nyomul a menő kis túraszerkójában és megkérdik, hogy hogyan támadt ez az ötletem, hogy csatlakozzam ehhez a sporthoz így 30 körül, nekem meg gyorsan nyögni kell valami értelmeset - "hááát...öö...szeretem a hegyeket...szeretek sétálni...blabla" - na szóval, ez sem lesz egyszerű.
Vagy esetleg valljak színt már ott az elején? Hogy igazából párt keresek, csak a diszkózásból már kiöregedtem, meg hosszú távú kapcsolat kell és ezért a túrázás tűnt a legjobb ismerkedési lehetőségnek, akkor a többiek röhögve fognak legurulni a dombról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!