Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha csak a nálam fiatalabb pasik érdekelnek? 28/N
Engem itt a hölgyek szétkaptak, mit képzelek magamról, mikor elszóltam magam, hogy a csajom 9 évvel fiatalabb nálam, mellesleg 33F vagyok
Nő esetében viszont elfogadott a dolog... Engem meg főként hidegen hagy mit csinálsz, te életed te döntésed, másnak meg kuss!
Nálam azért nem olyan sok év különbségről van szó, ha komoly a kapcsolat. Volt párom csak 2 évvel volt fiatalabb,akkor még 26 voltam mikor összejöttünk, ő 24 és már nem tanult. 23-24 évesen volt 21-22 éves barátom, szintén csak 2 év különbség vagyis inkább csak 1,5. Előttük meg velem egykorúakkal voltam kapcsolatban. Ezenkívül volt még pár szex partnerem, velük már volt 4-5 év különbség is de ez sem olyan sok és velük amúgy sem volt komoly a dolog.
Amúgy a fiúk max 23-nak néznek, nem kiélt a fejem:)
Nem fognak idősebbek érdekelni bárki bármit mond csak kíváncsi voltam mert bezzeg 30 éves pasi együtt lehet 18 éves lánnyal és mindenki tapsol, de ha egy nő csak 3-4 évvel idősebb akkor meg már le van szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!