Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban lehet bármilyen alacsony ronda egy férfi, ha jó a dumája, meg humoros, akkor lesz jó nője?
Figyelt kérdés
Sokszor ezt olvasom itt is és hallom ismerősöktől.2016. jún. 17. 14:11
11/16 anonim válasza:
Az agyam eldobom, hogy még mindig van olyan ember, aki képes feltenni ehhez hasonló költői kérdéseket. Fogjátok már fel végre, hogy aki ronda vagy alacsony ( < 173-175) annak sosem lesz kiegyensúlyozott, érzelmeken alapuló kapcsolata, legfeljebb csak üres érdekkapcsolata, amit a legnagyobb ellenségemnek sem kívánok.
12/16 anonim válasza:
A kandi kamerás videók a youtube-on külföldön már teljesen más képet adnak. Átlagosabb pasik is simán össze tudnak jönni, ott nyitottabbak és közvetlenebbek kedvesebbek a lányok no persze mindenhol itthon is és külföldön is van pozitív/negatív kivétel! Éles szemmel kell járni plusz ha beszélgetsz a lánnyal akkor úgyis rájössz mér az első 1-2 percben hogy aranyos, jó fej és megadja az esélyt vagy sem. Én is kitartóan keresek, az utóbbi 1 évben nem sok sikerrel mondjuk.
13/16 Titusztitusz válasza:
12-es...A "kandi kamerás" videók,amikröl beszélsz,szerintem szinte kivétel nélkül MEGRENDEZETT KAMUVIDEÓK...Erre sok jel utal szinte mindig...Szóval csak ÓVATOSAN MINDIG az ilyesmi videókkal,én azt mondom...
14/16 anonim válasza:
Nézd meg a rusnya, alacsony rocksztárokat (mielőtt a pénzükkel jönnél, többségük már csóró amatőr zenészként is p*ncimágnes volt).
15/16 anonim válasza:
Van oyan kandi videó ami az, de van olyan, ahol utólag meg is mutatják a csajoknak, hogy csak felvették az egészet. ( A csak csókos videók pl) Ott látszik, hogy meglepődtek A Are you want to be my giflriend-es videók kezek.
16/16 Titusztitusz válasza:
Hát,15-ös...Én pont az ilyesmi "csókos videókat" tartom a leginkább megrendezettnek pl...(Bár ettöl függetlenül előfordulhat mondjuk egy-egy spontán videó is,de AHOL VALAMI NÉGER ÜRGE,VAGY RONDA PALI "környékezi meg" a JÓ NŐKET azokat a videókat én egyértelmüen KAMUVIDEÓKNAK látom mindig...Ezt sok jelböl lehet látni mindig...Főleg egy olyan illetőnek,aki MAGA IS GAZDAG TAPASZTALATOKKAL RENDELKEZIK az ilyesmi "utcai ismerkedések" témájában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!