Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ez nálatok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez nálatok tényleg ennyire sérti az egótokat?

Figyelt kérdés

Nos!

Akárhányszor szakítottam vagy ismerkedés kapcsán mondtam az illetőnek, hogy szerintem jobb lenne, ha befejeznénk a dolgokat, persze szebben megfogalmazva, akkor jött a válasz a másik féltől, hogy: "Igen, igen szerintem is. Már én is akartam mondani. Jó, hogy te hozod fel előbb. Szerintem sem illünk egymáshoz." És társai...

Holott tudtam biztosan, hogy az illető nem így gondolja.

Miért kell ilyenkor álarc mögé bújni?

Csajok, ti is tapasztaltatok már hasonlót?

Ha nekem mondták, hogy vége, akkor én azt elfogadtam és nem kontráztam vissza, hogy:"de jó, már én is épp szakítani akartam."

2016. jún. 16. 18:19
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

20.

Ő híreszteli szinte minden második kérdés alatt, hogy prostiként dolgozott...

Amúgy tuti, hogy kitaláció az egész személy, amit ő megpróbál "megtestesíteni"!

Unatkozik, nem baj, majd megunja...

Viszont a célját elég erősen eléri. Kommentel egy kérdés alá és elviszi az egész témát más irányba. -.-

2016. jún. 16. 19:10
 22/33 anonim ***** válasza:

"Hát hogyne!

Majd minden nő máltai szeretetszolgálatot fog játszani nektek, mert annyira bénák vagytok, hogy nem bírtok összehozni egy kapcsolatot!

Az ilyen emberektől undorodom a legjobban!" Teszek rá, hogy mitől undorodsz! Nekem nincs szükségem szeretetre, nincsenek érzéseim, én profi vagyok. A rászoruló gyerekeken szoktam segíteni, amikor van lehetőségem, ennyi kész, több érzelem nem kell!

2016. jún. 16. 19:20
 23/33 A kérdező kommentje:

22.

Ha annyira érzelemmentes lennél, akkor magasról tojnál az ilyen kérdésekre és arra a válaszra is, amit az előbb kommentáltál.

Úgy utálom, amikor pár férfi eljátssza ezt az érzelemmentességet, belül meg majdhogynem bele nem hal a fájdalmába.

2016. jún. 16. 19:24
 24/33 anonim ***** válasza:
Megmondtam a gyerekeket bírom, meg az állatokat is. Más dolgok felé nem táplálok semmilyen érzelmet. Pl teszek rá, ha egy lány épen zokog,mert szakított vele a barátja, talán annyi érzelmet kivált belőlem,hogy nevetek egy jót. :)
2016. jún. 16. 19:31
 25/33 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt csinálta most az exem. Megcsalt, én elhagytam. És felkeresett azért, hogy megmondja, hogy amúgy már nem szeret, meg nem akar velem lenni... :D Remek.

Szerintem igen, sérti az egójukat és nem látják a saját hibáikat. Nehogy őket hagyják már el, inkább téged húznak le... Hogy amúgy sem voltál egy főnyeremény meg amúgy is rég szakítani akartak...

Hülyeség. Szerintem védekezés, hogy ne fájjon nekik annyira a szakítás, mert már "úgyis rég szakítani akartak" meg "úgyse szerettek már" és "úgyis ribi vagy"

2016. jún. 16. 19:36
 26/33 anonim ***** válasza:
Igen,ezt én is észrevettem már,hogy aki előadja a nagy kemény legényt,az sokszor hamarabb elbőgi magát a Titanicon mint én. Jajj.. Persze,hülye vagyok.. Ott is volt gyerek. 😁
2016. jún. 16. 19:37
 27/33 anonim ***** válasza:
Nem láttam a Titanicot, nem is érdekel, egy rakás gazdag lúzer elsüllyed egy béna luxus hajóval, kellett nekik, inkább mentek volna valami normális hajóval, ami biztonságos. Az ilyen filmek miatt esetleg azért kellene bőgni,hogy elpazaroltunk rá 1,5-2 óra hosszát,hogy megnézzük.
2016. jún. 16. 19:41
 28/33 A kérdező kommentje:

27.

Te hány évesen vagy ennyire megkeseredett?

Nem akarlak bántani, de minden egyes mondatodból kiérződik a csalódottság és a magány.

Biztos ennek is meg van az oka, de ne itt éld ki magad, ezt már egyszer kértem.

2016. jún. 16. 19:46
 29/33 anonim ***** válasza:
Minden egyes mondatóból az érződik ki,hogy nincsenek érzéseim, semmi csalódottság vagy magány. Válaszolok én más kérdésekre is ne aggódj! Ott is rongálok rendesen.
2016. jún. 16. 20:21
 30/33 anonim ***** válasza:
Csalódottság...az egész élet egy rakás sz.r!
2016. jún. 16. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!