Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ez nálatok tényleg ennyire sérti az egótokat?
Nos!
Akárhányszor szakítottam vagy ismerkedés kapcsán mondtam az illetőnek, hogy szerintem jobb lenne, ha befejeznénk a dolgokat, persze szebben megfogalmazva, akkor jött a válasz a másik féltől, hogy: "Igen, igen szerintem is. Már én is akartam mondani. Jó, hogy te hozod fel előbb. Szerintem sem illünk egymáshoz." És társai...
Holott tudtam biztosan, hogy az illető nem így gondolja.
Miért kell ilyenkor álarc mögé bújni?
Csajok, ti is tapasztaltatok már hasonlót?
Ha nekem mondták, hogy vége, akkor én azt elfogadtam és nem kontráztam vissza, hogy:"de jó, már én is épp szakítani akartam."
10.
De jó, hogy érdemben hozzá tudtál szólni a témához... -.-
Mellesleg le merem fogadni, hogy cukilányka egy szórakozó tinifiú, aki itt éli ki a hülyeségét.
13.
Feleslegesen rabolom az idejét, mert pl. időközben kiderültek róla olyan dolgok, amikkel én nem tudok azonosulni vagy teljesen elkényelmesedett a kapcsolatban és sz@rt a fejemre és még sorolhatnám...
Az lett volna az időhúzás, ha benne maradok egy ilyen "kapcsolatban"!
De ezen az oldalon mindig mindenki tökéletes és általában a nő a szemét..., tudjuk!!!
62%-os!
Máshol is van ám megválaszolatlan kérdés...:D :P
Nem bántalak, de a csalódottságodat ne az én kérdésem alatt éld ki. Köszönöm!
Hát hogyne!
Majd minden nő máltai szeretetszolgálatot fog játszani nektek, mert annyira bénák vagytok, hogy nem bírtok összehozni egy kapcsolatot!
Az ilyen emberektől undorodom a legjobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!