Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ez nálatok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez nálatok tényleg ennyire sérti az egótokat?

Figyelt kérdés

Nos!

Akárhányszor szakítottam vagy ismerkedés kapcsán mondtam az illetőnek, hogy szerintem jobb lenne, ha befejeznénk a dolgokat, persze szebben megfogalmazva, akkor jött a válasz a másik féltől, hogy: "Igen, igen szerintem is. Már én is akartam mondani. Jó, hogy te hozod fel előbb. Szerintem sem illünk egymáshoz." És társai...

Holott tudtam biztosan, hogy az illető nem így gondolja.

Miért kell ilyenkor álarc mögé bújni?

Csajok, ti is tapasztaltatok már hasonlót?

Ha nekem mondták, hogy vége, akkor én azt elfogadtam és nem kontráztam vissza, hogy:"de jó, már én is épp szakítani akartam."

2016. jún. 16. 18:19
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

10.

De jó, hogy érdemben hozzá tudtál szólni a témához... -.-

Mellesleg le merem fogadni, hogy cukilányka egy szórakozó tinifiú, aki itt éli ki a hülyeségét.

2016. jún. 16. 18:37
 12/33 anonim ***** válasza:
Nem tudom én el tudom fogadni, ha szakítanak vagy elutasítanak. Bár én az a típusú srác vagyok, akit néha ez pont nem érdekel. Ez nem nagyképűség vagy ego, mindig sajnáltam, ha ilyenre sor került, de én pozitív ember vagyok és amég másnak a barátaik bizonygatják, hogy jön másik, én tudom ezt magamtól is, így nem esek pánikba.Ez sem feltétlen jó, de én inkább megköszönöm az eddigi beszélgetést meg hasonlók. Persze ez függ attól is, hogy szakítanak velem, vagy utasítanak el. Utasíottak már el úgy, hogy a csajnak meg is mondtam, hogy megnyalinthatja a bal zacsim alatt, mert olyan szinten bunkó és lenéző volt. 22/F
2016. jún. 16. 18:37
 13/33 anonim ***** válasza:
77%
Embertárs ellen elkövethető legnagyobb vétek az, hogy feleslegesen rabolod az idejét. Ugyanezt tetted, és visszavágtak neked. Ennyi a történet, ami újra és újra megismétli önmagát. Talán a hozzáállásodon kellene változtatnod, nem gondolod?
2016. jún. 16. 18:40
 14/33 anonim ***** válasza:
Nem tudok érdemben hozzászólni a témához, mert még nem szakítottak így szemtől szembe velem. Vagy egy levélben közölte a lányka, hogy ennyi volt, vagy szembesülnöm kellett azzal,hogy visszament az exéhez.
2016. jún. 16. 18:42
 15/33 A kérdező kommentje:

13.

Feleslegesen rabolom az idejét, mert pl. időközben kiderültek róla olyan dolgok, amikkel én nem tudok azonosulni vagy teljesen elkényelmesedett a kapcsolatban és sz@rt a fejemre és még sorolhatnám...

Az lett volna az időhúzás, ha benne maradok egy ilyen "kapcsolatban"!

De ezen az oldalon mindig mindenki tökéletes és általában a nő a szemét..., tudjuk!!!

2016. jún. 16. 18:46
 16/33 anonim ***** válasza:
Amúgy is, egy nagy fos ez az egész szerelem dolog! összejönnek az emberek, elvannak egy darabig, boldogok, minden jó, aztán egyszer szakítanak, aztán jön a sírás, zokogás, piálás stb.
2016. jún. 16. 18:46
 17/33 anonim ***** válasza:
6%
"De ezen az oldalon mindig mindenki tökéletes és általában a nő a szemét..., tudjuk!!!" Most legalább igazat írtál, ez így van! :)
2016. jún. 16. 18:48
 18/33 A kérdező kommentje:

62%-os!

Máshol is van ám megválaszolatlan kérdés...:D :P

Nem bántalak, de a csalódottságodat ne az én kérdésem alatt éld ki. Köszönöm!

2016. jún. 16. 18:54
 19/33 anonim ***** válasza:
86%

Hát hogyne!

Majd minden nő máltai szeretetszolgálatot fog játszani nektek, mert annyira bénák vagytok, hogy nem bírtok összehozni egy kapcsolatot!

Az ilyen emberektől undorodom a legjobban!

2016. jún. 16. 18:56
 20/33 anonim ***** válasza:
Nyilván lefagy a faszi,és azért hebegi ugyanazt mint te,közben legszívesebben a talpadat is nyaldosná csak vele maradj még 5 percig. 😁 De légyszi áruljátok már el miért kell prostizni cukilánykát,miközben ahogy látom,azt sem tudjátok hogy fiú e vagy lány..?
2016. jún. 16. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!