Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan erősithetném meg önmagam lelkileg?
Nagyon sok nem-et kaptam eddig s őszintén nagyon belefáradtam a flörtölgetésbe és a sok kifogásba. Lelkileg elég gyenge vagyok ezért sokszor úgymond hamar beleszeretek egy lányba, nevezzük fellángolásnak. Hogyan tudnék megerősödni, vannak-e gyakorlatok, vagy könyvek?
24F
Mérlegelés: amikor vmi ilyen történik, egy lépést hátrább lépsz, és elmeséled magadnak a sztorit, mintha egy haveroddal történt volna. Adsz tanácsot is, amit akár...meg is fogadhatsz.
26/F
Jaaa, okés, bocs.
Akkor a hobbik maradnak, meg a munka.
Meditálni bármin tudsz, pl lehet akár egy teológiai okfejtés, h egy zsinaton vajon tényleg az történt-e a XII. században, amit leírtak a történészek.
Monstanság valahogy én is így érzek. Fáradt vagyok, de ha jön valami akkor persze élek a helyzettel. Azt tudnám én is javasolni, hogy űzz valami sportot vagy más tevékenységet, ami elvonja a figyelmedet (nekem például a foci az ilyen, vagy mondjuk a haverok). Esetleg tarts szünetet (ha mondjuk online társkeresőzöl), ne foglalkozz a nőkkel. Aztán ha újra erőre kaptál, akkor folytathatod. Egyébként szokás mondani, hogy ami nem öl meg az megerősít, tehát még ezek a kudarcok is csak téged erősítenek ;)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!