Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha férfiként nem vagyok se romantikus, se érzelmes?
A párkapcsolatot is sokkal gyakorlatiasabban fogom fel, mint a nagy átlag. Pl. egy olyan kérdésnél, hogy valakinek a nagy szerelme hirtelen kiköltözik külföldre és ő itt hagyna mindent és menne utána, én fel nem foghatom, hogy miféle hülye elgondolás vezérelheti az ilyeneket.
Pl. nem akarok soha megházasodni, megvannak a logikus érveim. Ha valaki nekem szegezné a kérdést, hogy de a párom mindenáron ezt akarja, akkor mit teszek, egyértelmű számomra, hogy szépen, békésen el kell köszönnünk egymástól.
Ez a pragmatikus hozzáállás rossz volna a nők szemében?
10-es, nettó baromságot beszélsz.
Senki nem szereti ha átvágják.
Nagyon gáz, de ne aggódj, vannak lányok a kik a pszichopatákra izgulnak.
Én speciel a szerelem és az érzelmek miatt akarok párkapcsolatot. Te miért? Hogy gyakorlatiasan legyen aki leszop és megfőzi az ebédet? Ja és ez nem jelenti azt, hogy házasodni akarok vagy hogy elutaznék a világ másik végére a szerelmem után. Ha te ezeket bélyegzed meg érzelmesnek akkor tényleg látszik, hogy fogalmad sincs ezekről a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!