Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk, tényleg ritka az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, tényleg ritka az olyan lány aki intelligens, okos, jó humorú, kedves, és ezekkel párhuzamosan nagyon szép, csinos, jó stílusú, ápolt, és karban tartja a testét?

Figyelt kérdés
Én úgy látom, hogy ezek a párosítások azért annyira nem ritkák a lányok között, jó nem is gyakori, de vannak még ilyen lányok bőven. (20-on éves korosztály)

2016. jún. 15. 16:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#20, én fiú vagyok. Azt hittem lányról van szó a kérdésben és ezért válaszoltam, mint fiú :D
2016. jún. 16. 14:37
 22/29 anonim ***** válasza:
34%
Köze nincs ennek a mazochizmushoz, kedves #15-ös. Idővel majd megtanulod, hogy csak annak van értéke az életedben, amit te szereztél meg. És annál nagyobb értéke lesz, minél nehezebben szerezted, minél többet kellett hajtanod érte. Így van összerakva az ember, még ha most, tizenéves fejjel máshogy látod is.
2016. jún. 17. 11:08
 23/29 anonim ***** válasza:
Egyik kommentedre reagàlnék: (sajnos) csak neten merek ismerkedni. De az ilyennek tünő lànyokra rà sem ìrok. Merekből gondolhatod nem tartom magam àlom pasinak. De inteligensnek igen 8osztàlyos katolikus gimiben és egy félig elvégzett fősulin ragadt ràm sok minden. Nagyon tàg érdeklődési köröm van. De amelyik lànyban mind megvan amit ìrtàl màr nem értem miért van a neten. Talàn mert ott is szétnéz ennyivel is bővebb a vàlaszték. Gondolom csak csettint egyet és 10 pasi ugrik. Ezért nem kezdenék vele nem ìrnék rà , bàrkit megkaphat nem nekem fog megàllni.
2016. jún. 26. 12:41
 24/29 anonim válasza:
8%
Annyira nem ritka...sok ilyen lányt lehet találni a főiskolákon/egyetemeken. Nekem ezektől kifordul a belem. Azt hiszik hogy ők az "okosok" miközben attól k.u.r.v.á.r.a messze vannak!
2016. aug. 3. 23:16
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pasiban ez ritkább,mert legtöbbjük még mindig le van ragadva a múlt századi az "egy férfinél elég,ha csak egy fokkal szebb az ördögnél" mentalitásnál.Ennek hűen legtöbbjének se stílusa,se fazonja a hajának,vagy szakáljának.Ahhoz képest nem,hogy elképzelések,az igények az egeket verdesik.Mondjuk eleve az is viszonylag ritka,ha pasiban valaki jó alapokkal rendelkezik arcra,bár egy megfelelő fazonú hajjal,öltözködéssel,humorral és stílussal ez is kibekkelhető lenne simán,10-ból legalább 7 esetben.
2016. aug. 3. 23:35
 26/29 anonim ***** válasza:
én pont ilyen lány vagyok, mint a leírás és mégsincs kapcsolatom, jaa és nem egoizmusból mondom :)
2016. aug. 14. 18:20
 27/29 anonim ***** válasza:
ritka, hogy mindezeknek a tulajdonságoknak maximálisan megfeleljen egy lány, de egyetemen többé-kevésbé hasonló lányok vannak
2016. aug. 19. 15:26
 28/29 Noren1989 ***** válasza:

Nyetu, nyista.

3-4 ilyennel találkoztam, kb 600 nőből.

Ezt én ritkának mondanám...eléggé ritkának.

Sokan keverik az intelligenst az okossal, ez lehet a megállapításod fő tévedése.

2016. szept. 15. 10:38
 29/29 anonim ***** válasza:
35%

Tapasztalatom szerint akad, bár elég ritka.

Persze olyanból, aki azt hiszi, hogy ő okos meg értelmes, azokkal Dunát lehet rekeszteni, de olyan, akivel tényleg értelmesen lehet beszélgetni, és pl. képes logikusan érvelni (és ne adj isten: ellenérvelni), az elég ritka - és általában foglalt, hiszen a ritka természeti kincsekért lényegesen nagyobb a verseny.

2016. szept. 15. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!