Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, tényleg ritka az olyan lány aki intelligens, okos, jó humorú, kedves, és ezekkel párhuzamosan nagyon szép, csinos, jó stílusú, ápolt, és karban tartja a testét?
Ha úgy látom, lehet nála esélyem, és tetszik is, valamit mindenképpen megpróbálnék. Ha némely dologban jobb lenne nálam, az nem zavarna, hanem épp ellenkezőleg, csak arra motiválna, hogy én is jobb legyek.
#6 voltam
24/F
"Ha úgy látom, lehet nála esélyem, és tetszik is, valamit mindenképpen megpróbálnék."
Hát én ezt nem értem! Akkor próbálkoznál csak, ha tudnád, hogy szabad a pálya? Abban mi a ráció? A csajozásban éppen az a szép, amikor meghódítasz valakit, azaz TE TESZED SZABADDÁ a pályát. Abban van az egésznek a sava-borsa, az izgalma, hogy nem tudod, pofán csap, vagy megérint...
jaj, te vagy az?...
1) A "lehet nála esélyem" meg a "szabad a pálya" két különböző dolog. Előbbi azt jelenti, hogy egyrészt nem fog biztosan elutasítani, másrészt azt is, hogy én magam is úgy érzem, hogy lehet közös jövőnk, összeillünk eléggé személyiségileg, érdeklődésileg, tervezésileg. Semmi értelme házhoz menni a pofonért, de ha te ezt élvezed, hát menjél, csak ne erőltesd másra a hülyeségeid.
Nincs szó gyorsan megkapásról. Arról van szó, hogy érdemes-e teljesen látatlanban "hódítani", azaz úgy produkálni magunkat, hogy se a nő személyiségét nem ismerjük, se azt nem tudjuk, hogy milyen megalázó szöveggel küldene el.
Nálam úgy nézne ki egy ilyesmi lányra való "ráhajtás", ha egy társaságban egymás mellé sodor minket a sors (pl. munkahelyen), hogy először csak simán barátkozok, beszélgetek, próbálom megismerni és megismertetni magam vele. Eközben próbálok kisebb jeleket adni, hogy talán nem közömbös számomra (pl. keresem a társaságát direkt), és ha hasonlóan pozitív kisebb jeleket kapok vissza, akkor elhívom egy randira, és utána indul az igazi hódítás. Virág, ebéd/vacsora, elmenni szép helyekre, közelebbről megismerni egymást, kedveskedni, ésatöbbi. Ebben mégis mi a rossz?
#19: Nem értem mi ebben a hihetetlen. Inkább próbáld meg felmérni, hogy a srác megjátssza a kedvességét, és csak ágyba akar vinni vagy komolyan gondolja.
ProTipp: A csendesebb srácok inkább a komoly kapcsolatra "hajtanak", akik nagyon rámenősek, azokkal eleve vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!