Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 éves nők! Mi a véleményetek a mentősökről?
Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok, mentős. Nem a legjobban fizető szakma, de mindig is emberéleteket megmentésével akartam foglalkozni. Nektek mi a véleményetek a mentősökről?2016. jún. 15. 14:31
1/7 anonim 

válasza:

Nekem nem lenne probléma ha mentozne a párom,egyedül az nem tetszene ha karácsony, szülinap stb is dolgoznia kellene
25 n
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor kell dolgoznunk amikor szükség van ránk :) azt még lefelejtettem hogy elég stresszes meló és nálam ez úgy mutatkozik, hogy este hulla fáradt vagyok
2016. jún. 15. 14:48
3/7 anonim 

válasza:

Ha az emberéletek megmentése a célja, akkor nem valószínű hogy passzolnánk, mert én gyűlölöm az embereket.
4/7 anonim 

válasza:

Első vagyok,tudom tisztában vagyok vele,h ez is egy olyan szakma amiben nincs,hétvége és ünnep.De azért rossz lenne,h akit szeretek fontosabb ünnepeken lehet nem lenne velem,bár biztos meglehetne szokni. :)
6/7 anonim 

válasza:

Nekem nem az a lényeg hogy mivel foglalkozik a pasi, az fontosabb számomra hogy azt csinálja amit szeret, még akkor is ha azzal nem keres annyit. Én ezt nagyra becsülöm. Viszont ez tényleg olyan foglalkozás amit csak akkor szabad csinálni ha az ember valóban szereti és lelkiismeretesen végzi a dolgát. Nem rég volt rossz tapasztalatom mentősökkel, ők jobban tették volna ha más hivatást választanak. 27/N
7/7 anonim 

válasza:

Volt egy rossz tapasztalatom egy mentős fiúval.
Egyèbkènt tetszenek mert ápolónő vagyok.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!