Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni férfiak gondolkodása...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni férfiak gondolkodása szerint gyakorlatilag mindenkinek esélyt kéne adniuk a nőknek?

Figyelt kérdés
Ergo az lenne a legjobb, ha nem is válogatnának? Akkor a férfiaknak miért van joguk válogatni? Ők miért mondhatják (akár itt az oldalon is erre-arra a nőre), hogy ezért nem kéne, meg azért nem kéne? És meddig terjed az "esély"? Egy randi? Szex? Kapcsolat? És ha a nő szerint nem működik, akkor mondhat nemet, vagy akkor csak hitegette a férfit?
2016. jún. 14. 15:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%
Mai világba Egyszerübb bzinak lenni mint hogy azon kéne feszengjek hogy hány kocka van a hasamon és h vajon ezzel eleget tudok e tenni a miss p@csa lánykák giccses kis igényeinek
2016. jún. 14. 17:10
 12/22 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló, egy szóval nem irtam azt, hogy egy kóla után én tetszeni fogok neked... Sőt, senki nem irt ilyet! Itt az emberséges bánásmódot hiányoljuk a legtöbben, a szexéhes gyökereket pedig ne vedd egy kalap alá velünk, normálsiabb pasikkal!
2016. jún. 14. 17:11
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Mi abban az embertelen bànàsmód ha valaki egyből visszautasít mert nem jössz be neki?

Vonzalom nélkül nem működik hosszútàvon a dolog. Akkor minek belekezdeni?

2016. jún. 14. 17:15
 14/22 anonim ***** válasza:
13%

"Mi abban az embertelen bànàsmód ha valaki egyből visszautasít mert nem jössz be neki?

Vonzalom nélkül nem működik hosszútàvon a dolog. Akkor minek belekezdeni?"

Mert sok lány olyan undorral néz egy neki nem tetsző srácra, mintha az valami alkesz lenne... Az undorosád kifejezése helyett miért nem lehet normálisan megmondani, hogy nem jövök be?... Miért kell helyette megalázni valakit?

2016. jún. 14. 17:19
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

De tgyük fel vannak nők, akiket naponta többször is leszólítanak srácok. Gondoljatok bele, mennyi "elfecsérelt" idő az, ha mindegyikkel elmegy 1-2 órát találkozni. Egyáltalán mikor?

És mi van akkor, ha már alakul egy kapcsolat, vagy ne adj' Isten már kapcsolatban van a nő, akkor is meg kellene ismernie minden férfit, csak mert "adjon esélyt"?

Hogy azt az egyszerű tényt ne is vegyük, hogy vannak nők, akik valami okból egyszerűen nem akarnak ismerkedni (nemrég véget ért kapcsolat miatt pl.) Értelemszerűen ők sem fognak minden random pasival elmenni meginni egy kólát.

2016. jún. 14. 17:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Nyilván nem kellene hogy mindenkinek esélyt adjon. De ha ügyesen vezetitek fel a dolgot, nem áradoztok róla, csak talira hívjátok el, (ha rákérdez hogy ez egy randi akkor azt mondjátok hogy nem az, miért szeretné talán hogy az legyen vagy mi? :D ), illetve nem hívjátok meg mindenre a nőt, akkor úgy már úgy menne a dolog. (Ezt férfiként mondom )
2016. jún. 14. 17:26
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

Én azon halok meg amikor valaki számára hihetetlen, hogy a "jó szívem van, kedves és rendes vagyok" csak a beugró a játékba.

Ugyanúgy, ahogy az iskolát elvégzetteknél a munkahely számít az etalonnak.

"Van munkám." Húha, ez már alfahím tulajdonság!

És akkor olyan apróságok kimaradnak, hogy a munka utáni program:

- Döglök a TV előtt vagy gépezek.

Mert a hobbi meg az Élet ennyi. És ez ugyan mitől lenne vonzó egy nőnek, aki társasági életet él?

Nem is értem, pedig férfi vagyok.

2016. jún. 14. 17:28
 18/22 anonim ***** válasza:
36%
Húspiac. a nők többsége médiumnak hiszi magát és hú de nagyon tudja ránézésből h milyen az ember személyisége.. gondolkodás nélkül rámondják mindenkire az unalmast, pedig ha nem tudnák hogy olyanra is akire lehet nem kéne, mert amúgy meg lehet hogy hosszabb távú komoly kapcsolat lenne. dehát egyszerübb válogatni.
2016. jún. 14. 17:29
 19/22 anonim ***** válasza:
77%

Undorral néz. Ez van. Attól hogy hisztizik emiatt az ember, attól ez a dolog még nem fog megszűnni. Rám is néztek már undorral. És? Leszartam, próbálkoztam tovább. Nem nagy cucc. Később találtak olyat akinek bejöttem. Ennyi.

Ha minden formájú elutasítást a szívemre vettem volna, akkor önsajnálatba süllyedek, és ma is abban dagonyáznék. Túl kell lépni rajta.

2016. jún. 14. 17:41
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
Gondoltam, ha már a jóképű macsónak, aki megcsalt, kihasznált, megütött stb a tizedik esélyt is megadjátok, én is kaphatnék egyet.
2016. jún. 14. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!