Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért nem akar egy férfi sem?

Figyelt kérdés

Szó szerint senki, nem szoktak kezdeményezni egyáltalán, nem arról van szó, hogy hülye vagyok és nem veszem észre, vagy aki nem elég jóképű, azt nem számítom bele, ténylegesen nulla férfi próbálkozik nálam. Évek óta, mindig.

Nem vagyok elhízva, sőt, sportolok is rendszeresen, nőiesen öltözködöm, nem vagyok egy bányarém sem, nincs se zöld hajam, se rajzolt szemöldököm, se semmit, amit fel szoktak hozni.

Miért van ez? Csak tőlem nem akarnak semmit, vagy más nő is tapasztalja ezt?

(A kérdésemre szeretnék valami választ kapni, vagy tanácsot, nem privát üzeneteket.)

2016. jún. 13. 19:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Biztosan nem igaz minden, amit írsz. Mindenki ilyen lányt keres.
2016. jún. 13. 20:31
 12/20 Gábor19... ***** válasza:
Ezt nehezen hiszem el. Mozdulj ki otthonról. Járj el kondizni, strandra, parkba....
2016. jún. 13. 20:38
 13/20 Zsír Áf válasza:

Én nagyon is értem miről írsz...

Az összes társkereső oldalon regisztráltam, nem vagyok otthon ülős típus, jól is nézek ki stb... Senki nem akad.

2016. jún. 13. 20:44
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát lányok.. ha senki nem akad magától, akkor talán itt az ideje, hogy tegyetek is valamit, mondjuk kezdeményezettek ti
2016. jún. 13. 20:55
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Engem miért nem akar egy férfi sem?

(A kérdésemre szeretnék valami választ kapni, vagy tanácsot, nem privát üzeneteket.)

Ez egy elég komoly önellentmondás.

2016. jún. 13. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

És engem miért nem akar egy nő se?

Hiába vok normális átlagos pasi

2016. jún. 13. 21:16
 17/20 anonim ***** válasza:
ha nem ismerünk akkor honnan tudjuk hogy miért nem kellesz a férfiaknak ?
2016. jún. 13. 22:06
 18/20 anonim ***** válasza:
49%
engem meg egy csaj sem akar. és aztán???.. AMugy meg a llányoknak sokkal sokkal sokkal könnyebb pasit találni ..... Egy lányra ugrik 50 pasi mondjuk, egy srácra ugrik, 50 -en vissazutasítás. Ha nincs pasid, akkor magasra teszed a márcét, rengetek normális pasi magányos, .. Én is az vagyok.
2016. jún. 14. 00:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szoktál beszélgetni srácokkal? Nem idegenekkel, hanem az ismerősi körödben. Ha az a fajta vagy, aki csak a lányokkal beszélget, a fiúknak meg csak köszön, akkor nehezen fognak téged megszólítani.

A fiúk sem szeretnek zsákbamacskát venni, általában figyelik a lányokat egy ideig mielőtt megszólítják. Ha azt látják, hogy sose beszél fiúkkal, lehet, hogy aggódnak lenne-e témátok. Ezért ha vannak fiúk a környezetedben, beszélj néha velük pár szót. Dícsérd meg a jópofa pólóját. Mondd, hogy "Hű, de beborult, remélem, nem fog esni!". Ha valamiről kérdésed van, kivételesen ne a legjobb barátnődtől kérdezd meg, hanem egy közeli fiútól. Stb. Ha látják, hogy más fiúk is beszélgetnek veled, inkább mernek szólni hozzád, mintha mindig lányokkal vagy körülbástyázva.

Ugyanez érvényes arra is, ha hangulatodtól függően undok/elutasító vagy valakivel. Nem csak őt riasztod el, hanem mindenki mást is, aki látja. Legyél mosolygós, kedves, akkor is ha sietsz/rossz napod van stb.

Járj el otthonról, akár egyedül is, és érezd jól magad. A fiúk kevésbé kezdeményeznek egy otthonülő lánynál, egyrészt mert unalmasnak tűnik, másrészt mert nem lehet tudni, mi érdekli, nincs indítótéma a beszélgetéshez.

Ha valakivel találkozik a tekinteted, mosolyogj rá. Ha valaki szól hozzád, válaszolj neki kedvesen.

Nagyon sok lány van, aki a neki nem tetsző srácoknak eleve kerüli a tekintetét, vagy jeges pillantásokat vet rá, hogy eszébe se jusson közeledni. Ez, ahogy fent írtam, nem csak azt az egy srácot fogja elriasztani, hanem mindenki mást is, aki látta a reakciódat.

2016. jún. 14. 08:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Kétlem hogy jól néznél ki. De azt bírom mikor jajj a kutyának sem kellek, de nem itt ismerkedem, ne írjon senki, stb.....
2016. aug. 23. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!