Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogy bírjátok a magányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy bírjátok a magányt?

Figyelt kérdés

1 éve vagyok egyedül, jól bírtam, szinte élveztem is mert a legutóbbi kapcsolatom káosz volt. De az elmúlt 1-2 hónapban kezd felemészteni az egyedüllét. Járok suliba, dolgozni, hétvégén koncertekre a barátaimmal de nem tudok kikapcsolódni. Nyilván nem akarok egy buligyilkos rémálom lenni így próbálom a látszatát kelteni, hogy élvezem az életet de belül minden nap érzem a szomorúságot, a tehetetlenséget, hogy semmi nem köt le és ez felemészt. Fiatal vagyok de minekután a legutolsó kapcsolatom érzelmileg "megölt", azóta pedig senkim nem volt így érthetőek ezek az érzések vagy velem van a baj?

20L

2016. jún. 13. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Igazából csak azt tudod csinálni, hogy élvezed az életed, és nem görcsölsz rá hogy neked kéne bárki is :) A másik, meg hogy valamennyire megpróbálsz tenni érte, hogy legyen valakid, bár ez nem mindig egyszerű.
2016. jún. 13. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugyan ez csak fiuba, mindenki mondja, hogy kapcsolodjak ki, de nem megy, van egy keserű tónusú az egésznek. Bármennyire jol érzem is magam.
2016. jún. 13. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Teljesen érthetőek az érzések. Hasonlókon mentem keresztül, mondjuk itt a buli nálam kisebb mértékben volt jellemző, inkább a hobbimnak éltem szakítás után. 10 hónapja szakítottunk, az utóbbi néhány hétben kezdtem el ismét érezni hogy nagyon nagy szükségem lenne egy szerető társra. Néha próbálom a barátaim előtt kendőzni vagy előadni a "minden rendben" sztorid de néha azért csak lehull a lepel. Mostanában kevesebbet vagyok velük, a tervek inkább tervek maradnak... a munkám is lassabban megy. Nem tudom mit jelent nálad, hogy "érzelmileg megölt" a legutolsó kapcsolatod de szerintem valami hasonló lehet, mint nálam. Csak az a fura, hogy én egyszer már átéltem ehhez hasonlót de azon túl tettem magam nagyjából egy év alatt. Most nem igazán megy. Nem az a kapcsolat hiányzik csak az egyedüllét hatásai... azért mégiscsak jól esne megölelni a lányt aki talán a legjobb barátom, talán a szerelmem, talán mindkettő. Együtt aludni, közös programok, boldogság... tuti hogy az egész világ másképp nézne ki :) Egyébként ez nem mindig van így de sokszor tényleg érződik és tudom, hogy az az oka. Amikor látom, hogy lassan minden barátom megállapodik, az még rá tesz egy lapáttal :D
2016. jún. 13. 18:18
 4/8 anonim ***** válasza:
1 év az még semmi sem :] Én jobb szeretek magam lenni, minthogy egy olyan kapcsolatban lennék, ami lehúz érzelmileg, szellemileg és anyagilag is. Persze, hogy hiányzik egy nő érintése, közelsége, szavai, gesztusai, szóval a jelenléte, de nem tekintek tragédiaként arra, hogy nincs senkim. Másoknak sokkal nagyobb bajaik vannak az életben, szóval hogy jönnék én ahhoz, hogy ilyen apróságokon nyavalyogjak? Különben is, vannak ennél sokkal komolyabb dolgok, amiken dolgoznom kell az életben. Majd jön, ha jönnie kell.
2016. jún. 13. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
1 év és nem bírod? Én 21 éve tolom szólóba:)
2016. jún. 13. 20:19
 6/8 Gábor19... ***** válasza:
Nehezen. Főleg most hogy itt a jóidő, ki mozdulnék de szinte nincs kivel. Szüleim régivágásúak, haverok egyrésze lusta kirándulni, strandolni; a másik része meg csóró és csak ki akarna használni. Barátnőm meg ugye nem lehet.
2016. jún. 13. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Az első 25 év elég nehéz volt, de így 30 felett már lassan megszokja az ember.
2016. jún. 13. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szarul, de büszkén.
2016. jún. 14. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!