Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy kukorica sárga fogú emberrel?
Amúgy igen, nem tudom honnan veszik, hogy ha valakinek szuvas a foga, akkor igénytelen.
Kiskorom óta selejtesek a fogaim, kevés bennük a kalcium és szar genetikát örököltem, rengeteget tömték már a fogamat, pedig nem hanyagolom el a fogmosásokat.
Amúgy ha nem lenne zománc a fogadon, akkor szürkés árnyalatúnak kéne lennie, nem sárgának.
Egyébként próbáltad már a fogkrém + szódabikarbóna kombót?
Borsónyi mennyiséget szórj a fogkrémre és azzal moss havonta 1x fogat. Szerintem beválik!
"Egyébként próbáltad már a fogkrém + szódabikarbóna kombót?"
Ezzel csak még jobban kinyírod a saját fogaidat. Hiába mondják minden második youtube videóban használt házi praktikának, érdemes jobban utána olvasni az ilyen baromságoknak mielőtt kipróbálnád.
Ha sárga, akkor az vlmitől van. Sztem nem a reflux, attól szürkésnek kéne lennie.
Dohányzás, borozás, kávé? Érdemes lenne utána nézni, hogy még mi okozhatja.
És igen, érdemes lenne ellátogatni vele fogászatra is, hátha tudnának kezdeni vele vlmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!