Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék normális, rendes srácot találni, aki komoly kapcsolatot szeretne? 21/L
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy ne a buli, a pia, a drogok legyenek az éltető elemei, ne legyen alpári, bunkó.
Én mindig is az olyan srácokhoz vonzódtam, akik nincsenek a középpontban, visszahúzódóbbak, vannak céljaik az életben, hűségesek, tudnak szeretni!
Hol vannak ezek a srácok? Társkeresőkön biztos nem...
2016. jún. 12. 22:23
11/16 anonim válasza:
Éppen dolgoznak azért, hogy elérjék a céljaikat, és várják, hogy egy ilyen lányt sodorjon melléjük az élet :)
12/16 LePeDő válasza:
Ha én azt tudnám akkor már én is ott keresgélnék :D
20L
14/16 anonim válasza:
3-aska, igen 20 évesen megismerkedtek, és 21 évesen már közös gyerekeik vannak, sőőőt közös lakásra is összedobtak ami átlag magyarnak amúgy kb 30 felett jön össze :)
Miért reklámozod az ostobaságod?
15/16 anonim válasza:
itt vagyok, bár az attól függ melyik megyében laksz.írj ha gondolod aztán ha nem vagy túl messze...
16/16 anonim válasza:
ha arra szorulj, hogy itt keresgélj, akkor biztos nem úgy nézel ki, mint egy főnyeremény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!