Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi jön be jobban?
Internetes ismerkedésről esetén:
1
Szia, szimpatikusnak tartalak. Van kedved beszélgetni velem?
2
Szia, nagyon aranyos lánynak tűntél és gondoltam rád írok. Van kedved beszélgetni?
3
Szia, ... vagyok, ...-al foglalkozom, ... dolgok érdekelnek. Szimpatikusnak tűntél, ezért írtam neked. Van kedved beszélgetni?
4
Szia! Hogy vagy?
5
Szia! Mi a helyzet?
6
Szia! Ismerkedünk?
7
Szia! Nagyon bejössz, van kedved dumálni?
Ezek közül mi az amilyen megkeresésnek örültök vagy mi az ami kiveri a biztosítékot?
Esetleg ha egyik sem jön be, akkor jó lenne, ha írnátok egyéni példákat, mi az amit örömmel fogadtok. Írjatok légyszi nemet és kort is! Köszönöm

Nekem az első és a második jön be leginkább! :-)
21/L

Nekem csak a harmadik. A többi nálam semmi, lehet, nem is válaszolnék. Nincs semmi kapaszkodóm. Annyit tudok válaszolni, hogy igen, beszélgethetünk. Onnan hogyan tovább? A hogy vagy és társaitól kivagyok, ha pedig rám írsz, amúgy is feltételezem, szimpatikus vagyok.
Nekem az a legjobb, azokat értékeltem mindig, és válaszoltam akkor is, ha a srác nem tetszett, tudtam, hogy nem passzolnánk stb., amikor mondjuk rákérdezett valamire az adatlapomról. Egyszer versbe foglaltam a bemutatkozásom, és imádtam, amikor versben írt magáról ő is :D. Vagy csak annyi, hogy szia, tök jó, hogy táncolsz, mióta csinálod/miért, vagy tök érdekesbek találom, hogy szereted a kortárs magyar irodalmat, nekem ez és ez a kedvencem, és neked? Vagy valami, amivel el lehet indítani egy beszélgetést. A felsoroltak közül csak a hármas ilyen.
Szóval szeretem, ha személyes, ha rákérdez valamire, vagy éppen ír magáról az illető, mert azzal lehet valamit kezdeni.
Aztán más másként gondolja látva az előzőkből :).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!