Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen önbizalmam ha mindenhol azt látni, olvasni, hallani, hogy a férfiaknak csak a nagyon fiatal lányok kellenek?
Kíváncsi lennék arra a 2 gyönyörű tini lányra (akik valószínű rondák vagy max átlagosak), ugyanis nem lehet túl értelmes egyikse ha ők önszántukból úgy döntöttek hogy osztoznak egy 33 éves pasin és kényeztetik őt.
De amúgy még mindig azt mondom veled nem stimmelt valami mert rengeteg de tényleg rengeteg párt látni (meg ismerőseim között is van) akiknél a pasinak se kocsija, se lakása, se nem néz ki annyira istenien és mégis van korban hozzá passzoló helyes,rendes barátnője. Szóval hatalmas csúsztatások, túlzások vannak itt a történetben.
Na kellett nekem ilyen kérdést feltenni, most megint olvashatom hogy a 33 évesnek a 16 éves kell...
Nem hiszem hogy szükséges lett volna ezt leírnod, végülis azt a kérdést tettem fel hogyan legyen önbizalmam, erre meg nem hiszem hogy választ adtál volna, sőt. És pont az ilyenekről beszéltem akik szinte élvezik hogy "bánthatnak" egy nőt a kora miatt, amit ráadásul rendkívül öntelten és lekezelően tesznek meg.
A többieknek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!