Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogy találjak párt?

Figyelt kérdés

Nálam nem nagyon kezdeményeznek a férfiak, félévente egyszer kb, akkor is csak szexet akarnak, kapcsolatot nem. Akiknél én kezdeményezek (nem, nem kigyúrt szépfiúk), azok rendre visszautasítanak.

Nem öltözöm k_rvásan, nem vagyok elhízva, nem vagyok egy bányarém.

De nem kellek kapcsolatra senkinek. Így hogy találjak párt? Más nőknek hogy sikerül?

(Nem szeretnék privátokat kapni (így nem is valószínű, hogy válaszolok, ezt előre mondom), csak a kérdésemre választ.)

2016. jún. 11. 16:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Van egy lány ismerősöm szerintem hozzád hasonló lehet (bár téged nem ismerlek csak amit itt most leírtál - viszont érdekelne a személyiséged). Ő úgy tényleg egész normális viszont ha mondtam neki bármit ami szerintem gáz, mindenre az a reakciója, hogy nem érdekli. Emiatt kezdtem nagyon kiábrándulni belőle. Mondok egy példát.. a szemöldökét leborotválta és mindig rajzolgatja. Régebben jobban sikerült de mostanában ilyen szögletes meg nem us tudom... szerintem egyre r..bancosabban néz ki és nem hiszi el, hogy ez nagyon nem jön be a "normális", komolyabb srácoknak. Ezzel a külsővel így pont azokat vonzza magához akiket nem szeretne. Egyébként úgy lehet vele beszélgetni sokmindenről de ezek a dolgok valahogy így berögzültek nála. Szerintem természetesen sokkal szebb lenne és nem lenne ez a hatás.
2016. jún. 11. 17:05
 12/23 anonim ***** válasza:
73%

"Nálam nem nagyon kezdeményeznek a férfiak, félévente egyszer...Nem szeretnék privátokat kapni" - szerintem ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Valószínűleg az életben is így nem kezdeményeznek nálad királylány.

2016. jún. 11. 17:27
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem társkereső oldal, de mégis sokan ismerkedtek meg egymással ezen az oldalon. A kérdésed elején még normálisnak tűntél, de a kérdésed második részében, amikor azt mondod ne is küldjünk privátokat, akkor megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy mit is akarsz tulajdonképpen.

Félévente valakinek kellesz szexre, de többre nem. Akiknél kezdeményeznek visszautasítanak. Majd elmondod hogy nem öltözöl qrvásan, nem vagy ronda, sem kövér. Semmi mást nem mondasz magadról.

Tele van a gyakori olyan férfiakkal akik hasonló cipőben járnak. De te kapásból elzárkózol a velük való ismerkedéstől, mert .... Miért is? Mert nem társkereső oldal? Akkor be kéne tiltani az ismerkedést iskolákban is, mert nem társkereső helyek? A buszon vagy villamoson se lehessen ismerkedni, mert nem társkereső!?

Komolyan, az ilyen nő mit akar a kérdéseivel? Te rohadtul nem megoldást keresel a problémádra, te csak eljöttél elmondani a problémád és elültetni a bogarakat a férfiak fülében, hogy adott egy szingli nő, aki úgysem ismerkedne velük interneten.

Mit mondjunk? Menjél kemény szórakozóhelyekre, vetkőzz ki magadból és dugasd meg magad? Vagy biztassunk arra, hogy menj bele szexkapcsolatokba? Erkölcsi feloldozást vársz és megerősítést hogy a többi ember is ezt csinálja, akkor neked is jó lesz vagy mi? Az egyetlen normális és kézenfekvő ismerkedési lehetőségtől elzárkózol!

2016. jún. 11. 17:58
 14/23 A kérdező kommentje:

#13 Az itteni férfiak egy része már erősen okot adott rá, hogy ne akarjak itt ismerkedni (és szerintem nem csak én vagyok vele így). A mindennapos "a nőknek csak a szépfiúk és a pénz kell, semmit nem teszenk le az asztalra, csak a p_csájukat meresztve válogatnak" jellegű kérdések és válaszok tömege után nem szeretnék élőben is egy ilyenbe botlani, és ugyan nem én voltam, de olvastam már olyat, aki innen találkozott egy férfival, hát kegyetlenül megbánta, mert a "átlagos normális fiú, aki csak szeretni akar valakit" máz alatt egy kicsinyes tapló volt, aki azt számolgatja, hogy megér-e neki egy ezrest elutazgatni, ha kétesélyes, hogy lefekszik-e vele a csaj. Szóval, ne haragudj, de nem nagyon van bizalmam az itteni ismerkedésben bizonyos férfiak stílusa miatt (nem mondom, hogy mind ilyen, de nem kockáztatom meg, hogy belenyúljak valami ilyenbe). Az meg a másik, hogy a privát üzenetek legtöbbje nem hogy sablon, de képesek egyesek karakterről-karakterre ugyanazt az üzenetet bemásolni, méghozzá hónapokon keresztül. Szerinted ez imponáló, vagy személyes? Mert én nem hiszem.

És továbbra is a kérdésemre szeretnék választ kapni. Nem, nem mondom meg mit írjanak, mert akkor tök felesleges lett volna megkérdezni, nem?

2016. jún. 11. 18:23
 15/23 anonim ***** válasza:

Nem vagyok felelős az itteni férfiak viselkedéséért. Sem még az az 1-2 normális pasi aki esetleg ismerkedni akarna. A való élet is tele van perverzekkel, bunkókkal, erőszaktevőkkel, bűnözőkkel. A való életben mégis akarsz ismerkedni. Nem tudom ez a gyakori mitől másabb. A való életben félévente kifogsz valakit, aki csak a szexre hajt. Lehet ő is sablonos szöveggel megy oda hozzád és minden nőt ugyanúgy próbál ágyba vinni. Akkor mi lesz így?

Én nem erőltetem, hogy megismernélek és beszélgessünk. Csak feltűnt ez a hozzáállásod és ez már nagyon tipikus a nőknél. Ismerkedni akartok, de közben mégsem. Féltek valamitől, de ugyanakkor mégsem féltek. Értem én, csak ez nem a legjobb viselkedés szerintem.

2016. jún. 11. 18:33
 16/23 ittittitt ***** válasza:
mennyi idős vagy?hol élsz?ha ennyire elzárkozol az ismerkedéstől valószínű, hogy ezt érzik ,azért nincs kezdeményezés.
2016. jún. 11. 18:40
 17/23 A kérdező kommentje:
Élőben látom kivel van dolgom. Nincs ideje hosszú percekig gondolkozni, hogy mit írjon, hogy bevágódjon, nagyobb valószínűséggel kapom azt, amire számítok. Itt meg akkor válaszol, amikor akar, azt, amit akar és semmi alapom sincs leszűrni, hogy most tényleg egy normális emberrel beszélek-e, vagy egy hisztis suttyóval, akivel ha esetleg közlöm, hogy nem nagyon hasonlít arra, akinek kiadta magát, majd a szemembe vágja, hogy egy felszínes, válogatós r_banc vagyok, esetleg nem érti meg, hogy NEM és évekig nyöghetem majd a zaklatását. Nem mondom, hogy élőben nincs erre esély, de úgy legalább tudom valamennyire szűrni, hogy kivel állok szóba, itt meg sajnos halmozottnak tűnik, hogy olyanok akarnak az életembe lépni, akiket amúgy valószínűleg távolról elkerülnék.
2016. jún. 11. 18:45
 18/23 A kérdező kommentje:
#16 24 vagyok. Nem zárkózom el az ismerkedéstől, mindössze itt nem szeretnék ismerkedni. Ez elég nagy különbség.
2016. jún. 11. 18:46
 19/23 ittittitt ***** válasza:
értem de ,ha itt is eldumálgatsz emberekkel,kérhetsz fotót vagy a skypon megnézed az emberformát és csak utána élőben.tény,hogy rengeteg az ideg gyenge példány errefelé,férfi,nő,gyerek egyaránt. :-p
2016. jún. 11. 18:53
 20/23 anonim ***** válasza:

"olvastam már olyat, aki innen találkozott egy férfival, hát kegyetlenül megbánta" - na és olyat nem olvastál, hogy volt, aki innen találkozott férfival és azóta házasok?

Egyébként megsúgom neked, hogy az életben is összefuthatsz gyökerekkel, társaságon keresztül is összejöhetsz olyannal, aki csak egy éjszakára akar. De nekem mindegy igazából mindegy, csinálj, amit akarsz.

A kérdésre pedig nem lehet érdemi választ adni, próbálkozz tovább, én is azt teszem.

2016. jún. 11. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!