Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így hogy találjak párt?
Nálam nem nagyon kezdeményeznek a férfiak, félévente egyszer kb, akkor is csak szexet akarnak, kapcsolatot nem. Akiknél én kezdeményezek (nem, nem kigyúrt szépfiúk), azok rendre visszautasítanak.
Nem öltözöm k_rvásan, nem vagyok elhízva, nem vagyok egy bányarém.
De nem kellek kapcsolatra senkinek. Így hogy találjak párt? Más nőknek hogy sikerül?
(Nem szeretnék privátokat kapni (így nem is valószínű, hogy válaszolok, ezt előre mondom), csak a kérdésemre választ.)
"Nálam nem nagyon kezdeményeznek a férfiak, félévente egyszer...Nem szeretnék privátokat kapni" - szerintem ehhez nincs mit hozzáfűzni.
Valószínűleg az életben is így nem kezdeményeznek nálad királylány.
Nem társkereső oldal, de mégis sokan ismerkedtek meg egymással ezen az oldalon. A kérdésed elején még normálisnak tűntél, de a kérdésed második részében, amikor azt mondod ne is küldjünk privátokat, akkor megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy mit is akarsz tulajdonképpen.
Félévente valakinek kellesz szexre, de többre nem. Akiknél kezdeményeznek visszautasítanak. Majd elmondod hogy nem öltözöl qrvásan, nem vagy ronda, sem kövér. Semmi mást nem mondasz magadról.
Tele van a gyakori olyan férfiakkal akik hasonló cipőben járnak. De te kapásból elzárkózol a velük való ismerkedéstől, mert .... Miért is? Mert nem társkereső oldal? Akkor be kéne tiltani az ismerkedést iskolákban is, mert nem társkereső helyek? A buszon vagy villamoson se lehessen ismerkedni, mert nem társkereső!?
Komolyan, az ilyen nő mit akar a kérdéseivel? Te rohadtul nem megoldást keresel a problémádra, te csak eljöttél elmondani a problémád és elültetni a bogarakat a férfiak fülében, hogy adott egy szingli nő, aki úgysem ismerkedne velük interneten.
Mit mondjunk? Menjél kemény szórakozóhelyekre, vetkőzz ki magadból és dugasd meg magad? Vagy biztassunk arra, hogy menj bele szexkapcsolatokba? Erkölcsi feloldozást vársz és megerősítést hogy a többi ember is ezt csinálja, akkor neked is jó lesz vagy mi? Az egyetlen normális és kézenfekvő ismerkedési lehetőségtől elzárkózol!
#13 Az itteni férfiak egy része már erősen okot adott rá, hogy ne akarjak itt ismerkedni (és szerintem nem csak én vagyok vele így). A mindennapos "a nőknek csak a szépfiúk és a pénz kell, semmit nem teszenk le az asztalra, csak a p_csájukat meresztve válogatnak" jellegű kérdések és válaszok tömege után nem szeretnék élőben is egy ilyenbe botlani, és ugyan nem én voltam, de olvastam már olyat, aki innen találkozott egy férfival, hát kegyetlenül megbánta, mert a "átlagos normális fiú, aki csak szeretni akar valakit" máz alatt egy kicsinyes tapló volt, aki azt számolgatja, hogy megér-e neki egy ezrest elutazgatni, ha kétesélyes, hogy lefekszik-e vele a csaj. Szóval, ne haragudj, de nem nagyon van bizalmam az itteni ismerkedésben bizonyos férfiak stílusa miatt (nem mondom, hogy mind ilyen, de nem kockáztatom meg, hogy belenyúljak valami ilyenbe). Az meg a másik, hogy a privát üzenetek legtöbbje nem hogy sablon, de képesek egyesek karakterről-karakterre ugyanazt az üzenetet bemásolni, méghozzá hónapokon keresztül. Szerinted ez imponáló, vagy személyes? Mert én nem hiszem.
És továbbra is a kérdésemre szeretnék választ kapni. Nem, nem mondom meg mit írjanak, mert akkor tök felesleges lett volna megkérdezni, nem?
Nem vagyok felelős az itteni férfiak viselkedéséért. Sem még az az 1-2 normális pasi aki esetleg ismerkedni akarna. A való élet is tele van perverzekkel, bunkókkal, erőszaktevőkkel, bűnözőkkel. A való életben mégis akarsz ismerkedni. Nem tudom ez a gyakori mitől másabb. A való életben félévente kifogsz valakit, aki csak a szexre hajt. Lehet ő is sablonos szöveggel megy oda hozzád és minden nőt ugyanúgy próbál ágyba vinni. Akkor mi lesz így?
Én nem erőltetem, hogy megismernélek és beszélgessünk. Csak feltűnt ez a hozzáállásod és ez már nagyon tipikus a nőknél. Ismerkedni akartok, de közben mégsem. Féltek valamitől, de ugyanakkor mégsem féltek. Értem én, csak ez nem a legjobb viselkedés szerintem.
"olvastam már olyat, aki innen találkozott egy férfival, hát kegyetlenül megbánta" - na és olyat nem olvastál, hogy volt, aki innen találkozott férfival és azóta házasok?
Egyébként megsúgom neked, hogy az életben is összefuthatsz gyökerekkel, társaságon keresztül is összejöhetsz olyannal, aki csak egy éjszakára akar. De nekem mindegy igazából mindegy, csinálj, amit akarsz.
A kérdésre pedig nem lehet érdemi választ adni, próbálkozz tovább, én is azt teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!