Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még ilyen határozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen határozott domináns típusú nők akik emiatt félénk határozatlan félős fiúra vágynak?

Figyelt kérdés
32 éves határozatlan félős visszafogott fiú vagyok (direkt fiút írtam és nem férfit) Azt szeretem ha nő irányít mindent megmond helyettem.
2016. jún. 10. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én határozott nő vagyok, de ezt a viselkedést nem tudnám tolerálni.
2016. jún. 10. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát, én nem vagyok egy határozatlan nő, vannak céljaim, amikért teszek is, nem várok másra, ha valamit akarok, de engem idegesít, ha egy férfi határozatlan.
2016. jún. 10. 14:03
 3/9 A kérdező kommentje:
😞😞😞😞😞
2016. jún. 10. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Én határozott férfi vagyok és otthon határozott karlendítésekkel szoktam osztani a büntit, ha éppen durcás vagyok...:D Több kapcsolatom is ráment erre, de szerencsére nem volt komolyabb bajom ebből idáig.
2016. jún. 10. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Még? Mert léteztek bármikor? Nincs szánalmasabb az ilyen embernél.

Határozott domináns típusú nő vagyok, de kell, hogy az "ellenfelem" lehessen a másik. Téged bármikor a földbe lehetne döngölni, nekem meg kell, hogy a másik kiálljon magáért. Emellett elfogadom a hibáimat és abból tanulok, ha erre már rávilágít. Miután téged bármikor el lehet nyomni, hát pont azt nem kapom meg, ami a legalapvetőbb. Az egyenrangú társ.

2016. jún. 10. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy ilyen pasival úgy érezném, mint hogyha gyerekem lenne, és nem párom. Lehet, hogy van olyan nő, aki ezt élvezi, sok sikert. Nekem egyenrangú partner kell, akivel ha kell, azokat a teendőket is meg tudjuk osztani, ahol határozottnak kell lenni, dönteni kell, és ne várjon meg minden feladattal, hogy majd én elintézem, megszervezem. A párom legyen partner és ne egy irányításra szoruló gyerek. De ez én vagyok. Apám a szakmájában határozott, de a magánéletében nem annyira, engem már az is zavart, amikor emiatt anyám azért rágta a fülét hónapokig, hogy az egyik szoba ajtajánál a törött küszöböt ragassza már meg. Egyébként jó szakember, és sok egyéb dolgot is megtanult, így pl. nem kell mindenhez villanyszerelőt hívni, de ha nem a munkájáról van szó, hanem csak otthoni dolgokról, akkor be kell táblázni, és határidőt kell szabni, mert magától nem megy. Nekem ilyen nem kell társnak...
2016. jún. 10. 14:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejön az ilyen irányítható típus
2016. jún. 10. 15:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Vannak percek mikor egy ilyen pasi megkönnyítené az életem....De ezek csak percek...egy tedd ide tedd oda férfi mellett nagyon unatkoznék.
2016. jún. 10. 15:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekesnek hangzik, de gondolom csak addig tetszik a dolog, amíg a nő arra utasít, amihez éppenséggel neked is van kedved.
2016. jún. 10. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!