Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves mackos srac vagyok minden lany a baratzonaba rak! Azert nem jon ossze, mert mackos vagyok! A barataim is aputestu adonisznak hivnak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 04:34
31/37 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a mackós pasik. Hogy a barátaid hogy szólítanak, az nem sokat számít, nem ad hiteles képet. És nem mindegy, mackós vagy-e, vagy kövér.
32/37 anonim válasza:
Az azért túlzás hogy mindenki. Sokan csak simán szarnak a fejedre. :)
33/37 anonim válasza:
Nekem is inkább a mackós férfiak tetszenek, de ha nem vagy valamivel megelégedve magaddal kapcsolatban, az kihat rád, és őszintén nem sok embernek van kedve olyan emberrel beszélgetni, ismerkedni, akin ez látszik. Maradj mindig jókedvű és rá se hederíts a beszólásokra. Ha viszont zavar téged ez akkor még mindig ott a lehetőség a változásra :)
34/37 anonim válasza:
Egyik nap társkeresőn írt nekem egy pali annak ellenére, hogy be van írva, hogy ne legyen a kívánt személy mackós sem és kövér sem. Nem tehetek róla, nekem az átlagos v a cingár palik jönnek be. Nem írtam neki vissza, mert ilyenkor úgy érzem, hogy ha nem olvasta el valaki amit kiírtam, magára vessen. A pali most, egy héttel később visszaírt és számon kért, hogy miért nem írtam neki? Megírtam, h azért, ami fel van tüntetve. Szabályosan fel volt háborodva, hogy ő nem maci és nem kövér. Félmeztelen fotó volt róla, ahol a nadrágjára lógott a hasáról a háj, és szabályosan csöcsei voltak. Volt rajta vagy 15 kiló felesleg, és ez nagy jóindulattal. Ő magát átlagos testalkatúnak hívta. Nem tudom ehhez képest aki már macisnak tartja magát az hol tart testügyileg, de ha Téged zavar ez, akkor változtass rajta. Az egészségednek is jót fog tenni a mozgás, nem sopánkodsz, magabiztos leszel.
35/37 anonim válasza:
valószínűleg szimplán kövér vagy, csak nem akarnak bántani.
Most az összes pasi, aki aputestű adonisznak hívja a haverját, gondolkodik, hogy ő írta-e ezt a kérdést. :D
36/37 A kérdező kommentje:
#34 akinek a hasa a nacira log az tobb mint 20kg felesleggel megaldott! Rajtam kb 15kg felesleg van! Lehet tenyleg lefogyok mert igy teltkent eleg csicskan nezhetek ki! :(
2016. júl. 8. 20:32
37/37 A kérdező kommentje:
#34 te mint vekony csinos no tudsz tanacsot adni hogy fogyjak? Mit egyek ? Mennyit es mit mozogjak? :/
2016. júl. 8. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!