Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 eves mackos srac vagyok minden lany a baratzonaba rak! Azert nem jon ossze, mert mackos vagyok! A barataim is aputestu adonisznak hivnak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 04:34
11/37 anonim válasza:
A legtöbb lánynak a mackós srácok jönnek be. Vagy alacsony lehetsz, vagy az arcod csúnya.
12/37 Sunshinedoll válasza:
Azért nem jön össze, mert miután egy lány elutasít, te vagy olyan b-lfasz, hogy ott maradsz mellette, hátha meggondolja magát, addig meg tetteted a barát szerepét Nőj fel. Ne öribarizz olyanokkal, akik elutasítottak. Ez a saját hülyeséged, hogy ezek után is játszod a hűséges barát szerepét, közben meg dugig vagy keserűséggel.
13/37 anonim válasza:
Ha ilyen nyavajgós puha kuki vagy,ne csodálkozz,hogy senkinek se kellesz.Ha annyira zavar,hogy "aputested" van,akkor lehet menni kondizni.Amúgy vannak nők,akiknek ez tetszik,ez az egyik.A másik,hogy nem csak a kinézeten múlik hosszú távon.Hiába vagy fiatal kori Val Kilmer,ha olyan buta vagy,mint a föld,vagy egyszerűen nincs kiállásod,normális kapcsolatod még jó kinézettel sem lesz olyan helyzetben.
14/37 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a testalkatod lenne a probléma. Ahogy a hozzászólásokban is olvasni lehet, sokan vagyunk, akiknek a mackós alkatú srácok jönnek be. Vagy olyanoknál próbálkoztál, akiknek pont nem az jön be, vagy a személyiséged nem tesztett meg nekik.
15/37 A kérdező kommentje:
o
2016. jún. 10. 22:44
16/37 A kérdező kommentje:
a BARÁTAIM MIND AZT MONDJÁK AZÉRT MERT MACKÓS VAGYOK, A Lányok is azt mondták,hogy azért nem nem vagyok izmos,és nem kockás a hasam telt hölgyeknél probálkoztam szinte mindig ,és nekik sem jön be a mackós alkatom. edzenem kell,hogy legyen nőm ?
2016. jún. 10. 22:48
17/37 anonim válasza:
Menjél edzeni, mert a mackós kövér férfiakat csak azok a nők szeretik,akiknek nem jut jobb,mivel ők is,vagy túlsúlyosak,vagy amorf alakúak.Itt akik írtak lányok azok,vagy kamuznak,vagy ők is kövérek.
18/37 anonim válasza:
teljesen vállalható kommenteket kaptál, sőt...
egyébként se tudtuk meg hány centi vagy, és az se mindegy, milyen a kisugárzásod... pl. egy magába forduló ember elriasztja a kezdeményező hölgyeket, ugyanez fordítva is igaz
19/37 anonim válasza:
Én még barát zónába se kerülök,mível nem érdeklem a nőket.
20/37 anonim válasza:
Es ez most itt erdekel szerinted valakit, 19-es?
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!