Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az intelligens becsületes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intelligens becsületes szép lányoknak milyen férfi jön be?

Figyelt kérdés
28f vagyok hosszabb párkapcsolataim de egyik nő sem volt olyan akire igazán vágyok. Együtt dolgoztam 1 lánnyal pár éve. Ő szép arcú, szép alakú csinosan öltözködik,de egyszerűen visszafogottan,szorgalmas volt a munkájában 25éves volt és tervezte a jövőjét ház ,család...Igényes volt magára pl tudatosan étkezett ,megbízható, hűséges a 2. komoly kapcsolatában volt és aztmondta nem is voltak egyéb szexpartnerei ,egyéjszakásai előtte se. Nagyon sokat beszélgettünk,szimpatikusak voltunk egymásnak. Mondta,hogy a barátja elhanyagolja neki még a haverok nagyon fontosak. Be is próbálkoztam nála ezután többször is de nem jött össze a dolog. Próbáltam elhívni h találkozzunk menjünk el vacsorázni utána h menjünk el egy szép helyre sétálni.Aztmondta ha nem lenne a barátja simán eljött volna velem meg h szimpatikusnak tart,de próbálja menteni a kapcsolatukat.Ez a lány teljesen megváltoztatta az elképzelésemet az ideális nőről,szerelmes voltam belé. Már nem dolgozunk együtt eltelt fél de még mindig rá gondolok minden nap. Hasonló lányok általába ilyen tanultabbak tanító ovónők,bár ő csak bolti eladó volt. Én 1 raktáros vagyok 1 logisztikai érettségim van. Van esélyem ilyen nálam tanultabb kifinomultabb nőknél,vagy milyen tulajdonságokkal kellene rendelkezzem hogy legyen esélyem náluk(külsőleg arcra alkatilag jól nézek ki mások szerint).
2016. jún. 9. 14:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Minden nőnek más férfi jön br, mint ahogy a férfiaknál is így van. Ezért vagyunk emberek. Most tekintsünk el azoktól akik eleve "el vannak rontva", mert vannak elég sokan. A kinézet nem minden attól a belső sokkal de sokkal fontosabb és a kisugárzás. Engem mindig a belső fogott meg. Pl. Most van egy illető aki nagyon tetszik és ahogy rám tudni nézni azokkal a boci szemeivel.. :)

Minden elismerésem ahogy erről a nőről beszélsz sok mindent elárul rólad. :) Lehet ilyen nőkkel találkozni csak ritkák, mint ahogy a férfiak is. A munkád miatt ne hogy kellemetlenül érezd magad, mert igen is van munkád! Elmondom hogy a kifinomultság és a visszafogottság általában a családi név el és én is múlik.

20/N

2016. jún. 9. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!