Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van elszállva magától minden olyan nő, aki kicsit is jól néz ki?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 14:42
1/19 anonim válasza:
Úgy látszik, hogy a férfiak is hisztidélutánt tartanak ma. Sry!
2/19 anonim válasza:
Kitalálom, azért gondolod így, mert veled nem akarnak randizni.
3/19 anonim válasza:
Szerintem a pénz, népszerűség, sikeresség miatt válnak légneművé. Elvégre pénzből olyan külsőt csinálhatnak maguknak, ami megfelel a szabványnak ( alias mű piicsa skin)
4/19 anonim válasza:
Ha férfi lennék, örülnék annak, ha a barátnőm jól érzi magát, főleg az én társaságomban. Mi ebben a rossz?
5/19 anonim válasza:
El vagy tévedve. A lányok nagyon nagy többsége önbizalomhiányos.
6/19 A kérdező kommentje:
Te vagy eltévedve elég szépen.
2016. jún. 9. 15:01
7/19 anonim válasza:
Én nőként is ezt látom a környezetemben,hogy a legtöbb átlagos,vagy kicsit afeletti nő beképzelt és el van szállva.A huszonéves korosztály.
8/19 anonim válasza:
Engedd már meg mindenkinek, hogy olyan stílusa legyen, amilyet akar...
Köszipuszi!
9/19 anonim válasza:
Kérdés, mit jelent, hogy el van szállva magától? Nem mindegy, hogy jogosan használod-e, mnert mondjuk paraszt módon küldenek el vkit (anyázva, fikázódva), vagy csak veled nem akarnak összejönni / van egy egészséges önbizalmuk.
10/19 anonim válasza:
Pár éve még rettenetesen önbizalomhiányos voltam, de ezt nagyon szégyelltem, szóval azzal próbáltam "palástolni", hogy flegma voltam.
Mióta van önbizalmam, kedvesebb vagyok az emberekkel.
Mit gondolsz, sok lány miért csak tonna vakolatban mer utcára lépni? Biztos azért, mert olyan elégedettek magukkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!