Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek 22 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek 22 évesen egy 37 éves nővel?

Figyelt kérdés
Itt ismertem meg, nagyon megkedvelt, és azt mondta, hogy menjek el hozzá. Ennek nagyon örülök, mert soha nem éreztem azt, hogy kellek valakinek, viszont bennem van az érzés, hogy soha nem volt velem egykorú barátnőm, de ha elutasítom, lehet, hogy nem lesz más.
2016. jún. 8. 20:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Valóban jobban vágyom a 20 évesre, csak ha majd 25 évesen is egyedül leszek, akkor fogom nagyon bánni, hogy eldobtam az egyetlen lehetőségem.

Azért nehéz döntés ez.

2016. jún. 9. 23:13
 12/14 anonim ***** válasza:
37évesen nincs még gyereke?
2016. jún. 10. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha nem volt még barátnőd akkor szerintem érdemes lehet megpróbálnod, maximum szerzel egy kis tapasztalatot.
2016. jún. 10. 17:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát nem úgy alakult az élete, ahogy szerette volna, az biztos.

Én is azt gondolom, hogy itt a lehetőség, hogy legyen barátnőm.

Egy próbát lehet, hogy megér.

2016. jún. 10. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!